ΣΤΙΒΟΣ

Η ατάκα του Μπολτ για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί

Jamaica's Usain Bolt gestures after placing third in the men's 100m final during the World Athletics Championships in London Saturday, Aug. 5, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader)
Jamaica's Usain Bolt gestures after placing third in the men's 100m final during the World Athletics Championships in London Saturday, Aug. 5, 2017. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

O Γιουσέιν Μπολτ, λίγο μετά την τελευταία κούρσα της καριέρας στου στα 100μ., ερωτήθηκε για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν και έδωσε τη δική του εξήγηση για την απόφαση του Βραζιλιάνου να αφήσει την Μπαρτσελόνα. (VIDEO)

Ο Γιουσέιν Μπολτ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τεράστια καριέρα του όπως ακριβώς φανταζόταν, αφού τερμάτισε στην 3η θέση στον τελικό των 100μ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου. Παρ' όλα αυτά, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν μειώνει στο ελάχιστο τα επιτεύγματά του, ούτε το γεγονός πως πρόκειται για τον κορυφαίο σπρίντερ όλων των εποχών.

Μετά το τέλος της κούρσας, ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ μίλησε στη μικτή ζώνη για την τελευταία κούρσα της καριέρας του, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στην μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, ύστερα από ερώτηση των δημοσιογράφων.

"Προκάλεσε έκπληξη (σ.σ. η απόφασή του) , αλλά όπως είπε κι ο ίδιος στην παρουσίασή του, χρειαζόταν νέες προκλήσεις. Καταλαβαίνω πως αν κατακτάς πολλά τρόπαια με μία ομάδα θέλεις να πας σε έναν άλλο σύλλογο για να προσπαθήσεις να κάνεις το ίδιο. Του εύχομαι τα καλύτερα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή. Ας δούμε τι θα κάνει", ανεφέρε χαρακτηριστικά.

Δείτε το VIDEO:

Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ