ΣΤΙΒΟΣ

Η αγωνιστική δράση για Παπαχρήστου, Μπανιώτη και Μάστορα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 2018 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν η Βούλα Παπαχρήστου. Στην Δράμα θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Μπανιώτη, επιστροφή στη δράση έπειτα από δυόμιση χρόνια για τον Αντώνη Μάστορα.

Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα θα κάνει τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια του τριπλούν θα πάρει μέρος στον 6ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στον Άγιο Κοσμά την Κυριακή (29/4). Η Παπαχρήστου θα αγωνιστεί στο μήκος, προκειμένου να κάνει μια δυνατή προπόνηση και να βοηθήσει το σωματείο της, την ΑΕΚ.

"Η προετοιμασία έχει πάει πολύ καλά. Εχω αφήσει πίσω μου το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του κλειστού και σκέφτομαι ήδη τις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ο μεγάλος στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, ωστόσο νωρίτερα θα συμμετάσχω σε μίτινγκ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό", είπε η Παπαχρήστου, που έχει στην κατοχή της το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ και τα τελευταία χρόνια είναι παρούσα στους τελικούς μεγάλων διοργανώσεων.

Στην Δράμα θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Μπανιώτης, προκειμένου να συμμετάσχει στον 1ο όμιλο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών, που θα γίνει το Σάββατο. Ο πρωταθλητής του ύψους επέστρεψε υγιής το χειμώνα στην αγωνιστική δράση και έδειξε πως σύντομα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα γνωστά αγωνιστικά του επίπεδα.

"Θα δώσω το παρών στο διασυλλογικό προκειμένου να στηρίξω το σωματείο μου, την Ολυμπιάδα Κομοτηνής. Η προετοιμασία πάει πολύ καλά και σε αυτό συμβάλλουν πλέον και οι συνθήκες στο βοηθητικό του Καυτανζογλείου, που είναι πολύ καλές. Οι αγώνες του χειμώνα, μου έκαναν πολύ καλό και πλέον περιμένω τη θερινή δράση για να κυνηγήσω μεγάλα άλματα", είπε ο Μπανιώτης, που μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμη το αγωνιστικό του πρόγραμμα, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει τους αγώνες του, μετά τις 20 Μαΐου.

Δυόμιση χρόνια από τον τελευταίο του αγώνα και έχοντας ενδιάμεσα αντιμετωπίσει αρκετούς τραυματισμούς και δυσκολίες, ο Αντώνης Μάστορας είναι έτοιμος να σταθεί και πάλι απέναντι στον πήχη. Ο πρωταθλητής του ύψους αγωνίζεται το Σάββατο (28/4) στον 2ο όμιλο του διασυλλογικού πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκης, προκειμένου να στηρίξει τον ΓΣ Ηρακλής και να αποκτήσει τις πρώτες αγωνιστικές εμπειρίες της χρονιάς.

Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού θα επιδιώξει στη διάρκεια τη σεζόν να βρει και πάλι τη φόρμα του, κάτι που θα το πετύχει μέσα από τους αγώνες. Άλλωστε, η χρονιά είναι ιδιαίτερα μεταβατική για εκείνον, καθώς είναι η πρώτη μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς. Στο αρχικό πρόγραμμα του 27χρονου ήταν η συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού, ωστόσο ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής τον κράτησε μακριά από το στάδιο. Ο "ασημένιος" πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 στην Πράγα έχει πηδήσει 2,30 μ. στον ανοιχτό και 2,31 μ. στον κλειστό στίβο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ