ΣΤΙΒΟΣ

Γκούρλιας και Τσεκίνη οι πρωταγωνιστές στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Γκούρλιας και Τσεκίνη οι πρωταγωνιστές στο Run Greece της Αλεξανδρούπολης

Το 5ο Run Greece διεξήχθη στην Αλεξανδρούπολη, με νικητές στα 10.000μ. τους Μάρκο Γκούρλια και Σόνια Τσεκίνη.

Το 5ο Run Greece της χρονιάς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με επιτυχία, με τη συμμετοχή περίπου 4.000 δρομέων όλων των ηλικιών.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να τρέξουν σε κεντρικούς δρόμους της Αλεξανδρούπολης και να τερματίσουν στο σημείο αναφοράς αυτής, τον Φάρο.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα ξενοδοχεία ήταν στα όρια της πληρότητας, ενώ στον αγώνα είχαν δηλώσει συμμετοχή και δρομείς από γειτονικές χώρες.

Στο αγωνιστικό μέρος, νικητής στα 10.000μ. ήταν ο πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων Μάρκος Γκούρλιας με 33.19, επίδοση καλύτερη από το 33.40 που του έδωσε τη νίκη στον περσινό αγώνα. Δεύτερος με 35.53 ήταν ο Χαράλαμπος Βούλκος και τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Τζεφάλης (36.25).

Στις γυναίκες (10.000μ.), πρώτη πέρασε τη γραμμή του τερματισμού η Σόνια Τσεκίνη με 38.02, σε έναν αγώνα προετοιμασίας ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Ο Σαλί Τσιτάκ, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ήταν νικητής στα 5.000μ. με 17.46, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, νικήτρια αναδείχθηκε η Ερμιόνη Χάσκη (20.59).

Ο Αγώνας της Αλεξανδρούπολης διοργανώθηκε από τον ΣΕΓΑΣ, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, και Μεγάλο Χορηγό τη WIND HELLAS.

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα στα 10.000μ. και 5.000μ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ