ΣΤΙΒΟΣ

Για την 16η σερί νίκη η Στεφανίδη στο μίτινγκ του Παρισιού!

ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΛΟΝΔΙΝΟ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα αναμετρηθούν σήμερα (7/2) σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης και συγκεκριμένα σε αυτό του Παρισιού. Το παρών δίνει και ο Τεντόγλου.

Οι δύο τοπ Ελληνίδες αθλήτριες του επί κοντώ θα συναντηθούν σήμερα (7/2) σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ της Ευρώπης. Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακόπούλου θα είναι στο Παρίσι και θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά ύστερα από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ, εκεί όπου η Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και η Κυριακοπούλου κατετάγη τέταρτη. Αμφότερες θα αγωνιστούν και στο μίτινγκ της Ρουέν το Σάββατο (10/2).

Η Στεφανίδη ξεκίνησε τη σεζόν με 4,71 μ. στη Νέα Υόρκη, όπου θεωρούσε πως μπορούσε να τα πάει καλύτερα. Φυσικά στοχεύει στην 16η σερί νίκη της, αποδεικνύοντας ότι δεν έχει αντίπαλο, αν είναι όπως πρέπει την ώρα του αγώνα.

Ικανοποιητικό ήταν το ντεμπούτο της Κυριακοπούλου, μετά την πολύμηνη απουσία λόγω της γέννησης της κόρης της. Ξεκίνησε τη χρονιά με 4,60 μ. και είχε καλά άλματα στα 4,71 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα μετέχουν μεταξύ άλλων οι Πτατσνίκοβα (4.51 μ.), Κιλίπνο (4.50μ.), Ρομάνα Μαλάκοβα (4,42μ.) και Αντζέλικα Μόζερ (4,41μ.).

Στο Παρίσι θα αγωνιστεί και ο πρωταθλητής του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου. Ο αθλητής διανύει πολύ καλή σεζόν, αφού έχει ήδη πετύχει δύο φορές ατομικό ρεκόρ με αποκορύφωμα το 7,93 μ. στην Οστράβα. Ο νεαρός κυνηγάει πλέον τον πρωτο του αγώνα πάνω από 8,00 μ. σε κλειστό στίβο. Ο κορυφαίος άλτης του 2017, Λούβο Μανιόνγκα (8,65 μ. ρεκόρ) θα είναι στο Παρίσι, όπως και ο Ράντεκ Γιούσκα με φετινό 7,98 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ