ΣΤΙΒΟΣ

Φετινό ρεκόρ για Γκούσιν, νίκη για Προδανά, καλή εμφάνιση για Ρωμαίου στις ΗΠΑ

Φετινό ρεκόρ για Γκούσιν, νίκη για Προδανά, καλή εμφάνιση για Ρωμαίου στις ΗΠΑ

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε η Τατιάνα Γκούσιν και έκανε φετινό ρεκόρ σε αγώνες που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της στη Τζόρτζια. Νίκη για Προδανά, καλή εμφάνιση για Ρωμαίου στις ΗΠΑ. Η Ειρήνη Μιχαλά "έβγαλε" εισιτήριο για Μπίντγκοζ.

Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε η Τατιάνα Γκούσιν, που πραγματοποιεί συντηρητική σεζόν, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από προβλήματα στα πόδια. Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε μέρος σε αγώνες που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της στη Τζόρτζια και ξεπέρασε το 1,81 μ., επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ και της έδωσε την τρίτη θέση στον αγώνα. Η αθλήτρια στη συνέχεια απέτυχε στα 1,86 μέτρα.

Στην ίδια διοργάνωση η Γεωργία Στεφανίδη, αφού λίγες ώρες πριν ορκίστηκε, καθώς βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης των σπουδών της, ξεπέρασε τα 3,81 μ. στο επί κοντώ και ήταν τέταρτη.

Ο Αλέξης Προδανάς ήταν νικητής στη σφυροβολία στο περιφερειακό πρωτάθλημα της Πανεπιστημίου της Βαλτιμόρης με βολή στα 62,17 μ. και έγινε ο πρώτος αθλητής του Πανεπιστημίου, που κατακτά τη νίκη στο συγκεκριμένο αγώνισμα στη διοργάνωση.

Εξάλλου, τον ρυθμό της αρχίζει και βρίσκει η Κωνσταντίνα Ρωμαίου, που συμμετείχε σε αγώνες που διοργάνωσε το Πανεπιστήμιο της στο Κάνσας είχε καλύτερο άλμα στα 13,19 μ. (3,6).

Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της την ερχόμενη εβδομάδα με στόχο να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (13,55 μ.). Η Ρωμαίου θα έρθει στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσει τους αγώνες της, με απώτερο στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων.

Η Ειρήνη Μιχαλά "έβγαλε" εισιτήριο για Μπίντγκοζ

Τις καλές εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε η Ειρήνη- Ρία Μιχαλά, που αυτή τη φορά κατάφερε να κάνει κούρσα...ορίου. Η αθλήτρια του Αντώνη Στόικου πήρε μέρος στο όπεν εθνικό πρωτάθλημα του Βελγίου και διένυσε τα 10.000 μ. σε 35.42.74 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Μπίντγκοζ.

Η νεαρή έδειξε πως διαθέτει την ικανότητα να κυνηγήσει ακόμη καλύτερους χρόνους και να σταθεί με αξιοπρέπεια στο κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας της. Η Μιχαλά θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία της και να προγραμματίσει τους επόμενους αγώνες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ