SUPERLEAGUE | 21Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Θρύλος... εξπρές
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Μόλις 10η έμεινε η 27χρονη άλτρια, αν και ήταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Το άγχος "έφαγε" την Αθανασία Πέρρα στον τελικό της Βαρκελώνης. Η 27χρονη αθλήτρια της Σοφίας Μπακατσάκη δεν κατάφερε να περάσει καν στις πρώτες οκτώ, ώστε να εξασφαλίσει ακόμα τρία άλματα.
Η Πέρρα κατετάγη 10η στον τελικό με 13.83 μέτρα. Ξεκίνησε την προσπάθεια της με ένα άκυρο και ακολούθησε ένα άλμα στα 13.62 μέτρα.
Έφτασε στη Βαρκελώνη με 14.61 μέτρα, μία από τις κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη. "Δεν ήταν η μέρα μου. Δεν ξέρω τι να πω, δεν τα κατάφερα. Με ενόχλησε λίγο και το γόνατο από ένα μικροτραυματισμό που είχα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, μου βγήκε και η κούραση. Πριν τον αγώνα πίστευα ότι μπορούσα να κάνω 14.20μ με 14.25μ", υποστήριξε η Πέρρα.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε η Ουκρανή Όλγα Σαλαντούχα με άλμα στα 14.81 μέτρα που είναι η κορυφαία επίδοση φέτος. Η Ιταλίδα Σιμόνα Λα Μάντια με ένα άλμα της... προκοπής κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο (14.56μ.) και η Βελγίδα Σβετλάνα Μπολσάκοβα ήταν τρίτη με εθνικό ρεκόρ (14.55μ.)
Όπως και στην Τούμπα, έτσι και στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός έπαιξε 25 λεπτά ωραίο ποδόσφαιρο, σκόραρε δύο φορές και πήρε εύκολα τη νίκη, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Το Sport24.gr επιλέγει 24 στοιχεία των αναμετρήσεων της 21ης αγωνιστικής και σας παρουσιάζει την προϊστορία όλων των αγώνων (videos).
Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ροντρίγκο Παλάσιο είναι στο TOP-10. Δείτε τα 10 καλύτερα γκολ στον πλανήτη (video)
Ο Αθανασιάδης έστειλε σήμερα μηνύματα ταχείας επανόδου στην αγωνιστική δράση. Εντατικό πρόγραμμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο
Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα
Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.