ΣΤΙΒΟΣ

Επιτυχημένη η πρόβα για τους Έλληνες αθλητές

Επιτυχημένη η πρόβα για τους Έλληνες αθλητές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Κωνσταντινούπολη πραγματοποιήθηκε μίτινγκ κλειστού στίβου, με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, που το Σάββατο θα αγωνιστούν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Ο έφηβος Νίκος Νεράντζης ήταν από τους αθλητές, που ξεχώρισαν. Ο νεαρός αθλητής απο την Κέρκυρα ξεπέρασε τα 5,20 μ στο επί κοντώ και βελτιώσε το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο ήταν 5,15 μέτρα. Ο αθλητής, του Παύλου Σκορδίλη, παράλληλα πέτυχε επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του (5,15), το οποιό θα γίνει στο Μπίντγκοζ. Ο Νεράντζης, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση, ξεπέρασε τοσο το 5,20 μ., όσο και το 5,15 μ., που προηγήθηκε με την πρώτη προσπάθεια.

Την πρώτη θέση, αλλα όχι με την επίδοση που θα ήθελε, κατέλαβε στα 60 μ. εμπ. η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Η πρωταθλήτρια των ψηλών εμποδίων τερμάτισε σε 8.32 και πλεον σκέφτεται τον αγώνα του Σαββάτου, στο ίδιο στάδιο.

Σταθερή στις φετινές της επιδόσεις παρουσιάστηκε η Λίλη Αλεξούλη, που ήταν πρώτη στο μήκος με 6,32 μέτρα.

Άτυχη στάθηκε η Ραφαηλία Σπανουδάκη, που τραυματίστηκε στα 60 μ., και πλέον θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή της στο Βαλκανικό. Η νεαρή τερμάτισε την κούρσα σε 7.68, ωστόσο έφυγε υποβασταζόμενη από τον αγωνιστικό χώρο. Στην ίδια απόσταση η Παναγιώτα Βενίερη σημείωσε 7.63, επίδοση που θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει σε δύο ημέρες.

Το αργό πέρασμα στα 800 μ και τα πολλά σπρωξίματα στη διάρκεια της κούρσας δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αθλητές μας στα 1.500 μέτρα. Ο Ανδρέας Δημητράκης δεν είχε κανένα περιθώριο να κυνηγήσει κάτι καλό μετά το δυνατό σπρώξιμο, το οποιό δέχθηκε από τον Ιταλό με αποτέλεσμα να πέσει και να εγκαταλείψει τελικά την κούρσα 400 μ πριν το τέλος.

Στην ίδια απόσταση ο Άγγελος Βασιλείου, που γλίτωσε οριακά τα σπρωξίματα τερμάτισε σε 3.49.21. Στα 60 μ των Ανδρών ο Παναγιώτης Ανδρέαδης κατέλαβε την δεύτερη θέση με 6.77, αρκετά κοντά στο φετινό του 6.72, ενώ ο Πάνος Τριβυζάς ακολούθησε στην τρίτη θεση με 6.85.

Στο μήκος των Ανδρών, ο Μιχάλης Μερτζανίδης είχε καλύτερο άλμα στα 7,52μ. , επίδοση που του έδωσε την τρίτη θέση. Τα μέλη της αποστολής θα έχουν την ευκαιρία για καλύτερες εμφανίσεις, στη διοργάνωση του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ