ΣΤΙΒΟΣ

Επιστροφή στα μίτινγκ

Επιστροφή στα μίτινγκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολλά μίτινγκ θα έχουμε τις αμέσως επόμενες ημέρες με τους Έλληνες πρωταθλητές να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλέον οι αθλητές της Γηραιάς Ηπείρου στρέφουν και πάλι την προσοχή τους σε μίτινγκ ανά τον πλανήτη, πριν πάρουν το δρόμο για το Ρίο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ανάμεσα σε αυτούς και οι Ελληνες πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Τα δύο ελληνικά μετάλλια του Αμστερνταμ η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου, καθώς και η 4η στην ίδια διοργάνωση Νικόλ Κυριακοπούλου θα βρίσκονται την Παρασκευή (15/7) στο Μονακό, εκεί όπου θα δοθεί η συνέχεια των Diamond League. Για τη Στεφανίδη ο αγώνα αυτός είναι η ευκαιρία να διευρύνει ακόμη περισσότερο τη διαφορά της από τις υπόλοιπες αθλήτριες στη συγκομιδή βαθμών.

Τον ρυθμό της ενόψει του Ρίο επιδιώκει να βρει η Νικόλ Κυριακοπούλου, που παρά την τέταρτη θέση δεν έμεινε ικανοποιημένη από την εμφάνιση της στην Ολλανδία. Με κεκτημένη ταχύτητα από τη διοργάνωση του Αμστερνταμ θα πάρει μέρος στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου. Την ίδια ημέρα η Χάιδω Αλεξούλη θα βρίσκεται στη Σουηδία προκειμένου να συμμετάσχει στο μήκος στο μίτινγκ του Γκέτεμποργκ.

Στη Γερμανία θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ο Κώστας Φιλιππίδης, προκειμένου το Σάββατο (16/7) να συμμετάσχει σε έναν από τον ομορφότερο αγώνα Street Event σε λίμνη στο Ρόταχ. Ο πρωταθλητής μας μπορεί να μην ανέβηκε όσο ψηλά θα ήθελε στη διοργάνωση του Αμστερνταμ, ωστόσο έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο ίδιο μίτινγκ ξεχωρίζουν ακόμη ο παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς και ο Βραζιλιάνος Ντιάγκο Ντα Σίλβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ