ΣΤΙΒΟΣ

Επέμβαση ρουτίνας για Δουβαλίδη και μετά κλειστός!

Επέμβαση ρουτίνας για Δουβαλίδη και μετά κλειστός!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Αθήνα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Δουβαλίδης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο δάχτυλο του ποδιού και μετά φορτσάρει για τον κλειστό στίβο.

Στην Αθήνα θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο Κώστας Δουβαλίδης προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στο δάχτυλο του ποδιού. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων θα υποβληθεί σε μια επέμβαση ρουτίνας από τον γιατρό της Ομοσπονδίας στίβου, Διονύση Χίσσα, η οποία θα του δώσει οριστική λύση σε πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο νύχι.

Ο αθλητής μας θα χρειαστεί να μείνει για κάποιο διάστημα μακριά από τις προπονήσεις, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα μπει σε κίνδυνο η επικείμενη συμμετοχή του στους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

"Δεν γνωρίζω πόσες μέρες θα χρειαστεί να ξεκουραστώ, όμως, δεν ανησυχώ για τους αγώνες του κλειστού, καθώς θα έχω το χρόνο να κάνω την προετοιμασία που θέλω", είπε ο Κώστας Δουβαλίδης, ο οποίος έχει ως στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι.

Ο Δουβαλίδης το 2016 διένυσε τα 110 μ. εμπ. σε 13.38, ενώ έτρεξε στον ημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων.

Στο Κιάσο της Ελβετίας γκρουπ βαδιστών

Για το Κιάσο της Ελβετίας θα αναχωρήσουν την Παρασκευή (30/9) αθλητές και αθλήτριες του βάδην. Το γκρουπ των Ελλήνων αθλητών θα πάρει μέρος στο μίτινγκ βάδην, το οποίο θα γίνει την Κυριακή στην πόλη. Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν εννέα αθλητές και αθλήτριες σε έναν αγώνα που θα έχει για εκείνους προπονητικό χαρακτήρα.

Αναλυτικά:

Ευαγγελία Βαίτση (Ιλισός) 10χλμ. Γυναικών

Ευσταθία Κουρκουτσάκη (Ιλισός) 10χλμ. Γυναικών

Αθανασία Βαίτση (Ιλισός) 10χλμ Νεάνιδα

Νεκταρία Σταμάτη (ΑΟ Πεύκης) 10χλμ. Νεανίδων

Ευσταθία Σαλμά (Ανατολή Ν. Ιωνίας) 5χλμ Κορασίδων

Ολγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτ.) 5χλμ Κορασίδων

Αγγελική Τρύφωνα (Ανατολή. Ν. Ιωνίας) 5χλμ Κορασίδων

Γιώργος Τζατζιμάκης (Ανατολή Ν. Ιωνίας) 10χλμ Εφήβων

Ισαίας Τσίτογλου (ΑΟ Πεύκης) 10χλμ Ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ