ΣΤΙΒΟΣ

Εγκατέλειψε ο Παπαμιχαήλ

Εγκατέλειψε ο Παπαμιχαήλ
INTIME SPORTS

Ένα σφίξιμο στο δικέφαλο ανάγκασε τον Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ να μην τερματίσει στα 50χλμ βάδην του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου.

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ το πάλεψε, όμως, οι δυνάμεις του τον κράτησαν στον αγώνα των 50χλμ βάδην μέχρι το 32ο χιλιόμετρο. Ο έμπειρος βαδιστής, ο οποίος είχε πάρει μέρος και στα 20χλμ. βάδην, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω ενόχλησης στο δικέφαλο.

"Εσφιξε ο δικέφαλος αρκετά και δεν με άφηνε να συνεχίσω. Οι καιρικές συνθήκες, που ήταν πολύ δύσκολες, σε συνδυασμό με το ότι δεν πρόλαβα να έχω πλήρη αποκατάσταση από το 20άρι με ώθησαν στο να εγκαταλείψω", είπε ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ, που πλέον μπορεί να ξεκουραστεί και έπειτα να σκεφτεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Ο Παπαμιχαήλ πέρασε το 30ο χιλιόμετρο στην 26η θέση σε 2.21.01.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Ματέγ Τοθ (Σλοβακία) με 3.40.32, ο αθλητής, που ήταν το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση, τουλάχιστον με βάση την επίδοση του στη σεζόν και στο Πεκίνο σημείωσε την μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας τους, καθώς μέχρι σήμερα είχε ως καλύτερη εμφάνιση την ένατη θέση στο Βερολίνο και το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης. Δεύτερος με 3.42.17 και νέο φετινό ρεκόρ ήταν ο Τζάρεντ Ταλεντ και τρίτος ο Τακαγιάκι Τανί (Ιαπωνία- 3.42.55). Από τους 54 αθλητές, που πήραν θέση εκκίνησης τερμάτισαν οι 38.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ