ΣΤΙΒΟΣ

Δόθηκαν διαβεβαιώσεις στον ΣΕΓΑΣ

Δόθηκαν διαβεβαιώσεις στον ΣΕΓΑΣ
INTIME SPORTS

Ο υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Αδριανός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλο. Συζητήθηκαν τα "φλέγοντα" ζητήματα του Άγιου Κοσμά, του ΟΑΚΑ και της Παιανίας.

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε σήμερα η συνάντηση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό. Η συζήτηση των δύο ανδρών επικεντρώθηκε κυρίως σε θέματα αθλητικών εγκαταστάσεων και ιδιαίτερα σε όσα έχουν να κάνουν με το κλειστό της Παιανίας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Σχετικά με το κλειστό της Παιανίας, το οποίο τα τελευταία δύο χρονιά δεν χρησιμοποιήθηκε, ο υφυπουργός έδωσε εντολή να ξεκινήσει η παραχώρηση του στο Δήμο Παιανίας. Αν κάτι τέτοιο υλοποιηθεί τότε θα μπορέσουν να ξεκινήσουν οι όποιες εργασίες απαιτούνται, προκειμένου ο χώρος να δοθεί για χρήση και να δώσει την ευκαιρία στην ομοσπονδία να έχει μια ομαλή αγωνιστική χειμερινή περίοδο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αγιο Κοσμά, που παραμένει κλειστός καθώς δεν υπάρχει άδεια χρήσης, δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις στον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ πως τα όποια εμπόδια υπάρχουν θα ξεπεραστούν και στο εγγύς μέλλον το στάδιο θα ανοίξει. Ο Αγιος Κοσμάς φιλοξενεί μεγάλη μερίδα κορυφαίων αθλητών, αλλά και έναν μεγάλο όγκο σωματείων της ευρύτερης περιοχής, που αυτή τη στιγμή αδυνατούν να δουλέψουν. Την περσινή σεζόν, ο ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε στο κλειστό του Αγίου Κοσμά μια σειρά από ημερίδες, που κράτησαν ζωντανό το αγωνιστικό ενδιαφέρον των αθλητών όλων των κατηγοριών.

Πηγή: ΣΕΓΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ