ΣΤΙΒΟΣ

Δεύτερος στο Μονακό ο Φιλιππίδης με 5,82μ

Δεύτερος στο Μονακό ο Φιλιππίδης με 5,82μ
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φιλιππίδης πραγματοποίησε μια ακόμη καλή εμφάνιση και πήρε την δεύτερη θέση στο Diamond League στο Μονακό πίσω από τον Ρενό Λαβιλενί που με άλμα στα 5,92μ τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Μια ακόμα πολύ καλή παρουσία είχε το βράδυ της Παρασκευής (17/7) στο Diamond League στο Μονακό ο Κώστας Φιλλιπίδης καθώς ξεπέρασε τα 5,82 μ και τερμάτισε στην δεύτερη θέση πίσω από τον Ρελό Λαβιλενί που με άλμα στα 5,92 πήρε την πρώτη θέση ενώ στην τρίτη βρέθηκε ο Κέντρικς με επίσης 5,82 μ.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ξεκίνησε τον αγώνα του πετυχημένα στα 5,57 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 5,72 μ. και 5,82 μέτρα. Έπειτα επέλεξε να αφήσει το 5,87 μ. και να δοκιμάσει στο 5,92 μ., προκειμένου να πετύχει πανελλήνιο ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. Ο Φιλιππίδης συνέχισε με τον τρόπο αυτό τις πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως από την διοργάνωση του Ηρακλείου στις 21 Ιουνίου κι έπειτα έχει ολοκληρώσει όλους τους αγώνες του με άλμα πάνω από τα 5,80 μέτρα.

Η επίδοση που του έδωσε δύο βαθμούς στη συνολική βαθμολογία. Νικητής στη διοργάνωση ήταν ο Ρενό Λαβιλενί με 5,92 μέτρα. ο Γάλλος ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,82 μ., έπειτα ξεπέρασε τα 5,92 μ. και στη συνέχεια απέτυχε στα 6,02 μέτρα. Ο Λαβιλενί έχει 13 βαθμούς στη συνολική βαθμολογία και ο Φιλιππίδης 10.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ