ΣΤΙΒΟΣ

Δεύτερη η Κυριακοπούλου στη Στοκχόλμη

Δεύτερη η Κυριακοπούλου στη Στοκχόλμη

Η Νικόλ Κυριακοπούλου πήρε τη δεύτερη θέση στο επί κοντώ στο Diamond League της σουηδικής πρωτεύουσας, αλλά διατήρησε την πρωτιά στην παγκόσμια κατάταξη σε αναζήτηση του "διαμαντιού".

Το Diamond League της Στοκχόλμης ήταν το τελευταίο μεγάλο ραντεβού πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου (22-30/8) στο Πεκίνο. Τρεις Έλληνες αθλητές ταξίδεψαν στη σουηδική πρωτεύουσα, αλλά ο βαρύς καιρός δεν τους έδωσε τη δυνατότητα να κινηθούν στα ύψη που ήθελαν και στους χρόνους που αναζητούσαν.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου διατηρήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στο επί κοντώ. Ξεκίνησε τον αγώνα από τα 4,56μ. για να ανέβει στα 4,66μ. και στα 4,76μ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη ολοκλήρωσε τον αγώνα στη δεύτερη θέση με 4,76μ, έχοντας τρεις χαμένες προσπάθειες στα 4,81μ. Νικήτρια αναδείχθηκε η Κουβανή Γιαρισλέι Σίλβα με 4,81μ, ύψος που πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια.

Η δεύτερη Ελληνίδα του αγώνα, η Κατερίνα Στεφανίδη κατετάγη 6η. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας το περασμένο σαββατοκύριακο στο ΟΑΚΑ πέρασε με τη δεύτερη προσπάθεια πάνω από τα 4,46μ. και έφυγε από τον αγώνα με τρεις χαμένες προσπάθειες στα 4,56μ.

Στην κούρσα των 200 μέτρων ο Λυκούργος Τσάκωνας τερμάτισε στην 5η θέση σε χρόνο 20.43 δευτερόλεπτα μακριά από το 20.09 που έκανε στο Diamond League της Ρώμης. Ο Παναμέζος Αλόνσο Έντουαρντ ήταν ο νικητής σε χρόνο 20.04.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ