ΣΤΙΒΟΣ

Απήγαγε το παιδί του ο Κίπροπ

Απήγαγε το παιδί του ο Κίπροπ

Ο Άσμπελ Κίπροπ, χρυσός Ολυμπιονίκης στα 1.500μ. κατηγορείται πως απείλησε με όπλο την εν διαστάσει σύζυγο του και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η μαρτυρία που "καίει" τον Κενυάτη δρομέα.

Ο 25χρονος Άσμπελ Κίπροπ είναι ένας από τους κορυφαίους δρομείς της Κένυας. Υπηρετεί ως επιθεωρητής στην αστυνομία, έχει δικαίωμα να φέρει όπλο και έχει τη φήμη του ευέξαπτου.

Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 1.500μ. και χρυσός Ολυμπιονίκης το 2008 στην ίδια απόσταση, απολαμβάνει την επιτυχία στον τέλειο γάμο με την Σάμαρι Τσέροτιχ, παγκόσμια πρωταθλήτρια νεανίδων το 2007.

Ο έρωτας τους υπήρξε κεραυνοβόλος, η Σάμαρι εγκατέλειψε την καριέρα της όταν έμεινε έγκυος στα 16 της χρόνια. Απέκτησαν ένα αγοράκι πέντε ετών σήμερα.

Η Σάμαρι εγκατέλειψε την οικογενειακή στέγη, κατηγορώντας τον Κιπρόπ για κακομεταχείριση. "Είναι οξύθυμος, απειλώντας να με σκοτώσει σε αρκετές περιπτώσεις. Η τελευταία φορά ήταν η 17η Οκτωβρίου όταν με σημάδεψε με πιστόλι", αποκάλυψε η Σάμαρι.

Απήγαγε το παιδί του ο Κίπροπ

Το ζευγάρι σε παλαιότερες καλές στιγμές

Κατηγορεί τον διάσημο αθλητή πως απήγαγε το παιδί τους από το σχολείο και τον έχει κρύψει σε άγνωστο μέρος. "Ο Άσμπελ με καποιοπούσε παρουσία του γιου μου, αναγκάστικα να φύγω από το σπίτι και να αναζητήσω καταφύγιο στην αδερφή μου".

Ο Κίπροπ την κατηγορεί πως παράτησε το παιδί τους. "Μου ορκίστηκε πως δεν θα ξαναδώ το παιδί μου". Υποστηρίζει πως ο εν διαστάσει σύζυγος της, της στέλνει φωτογραφίες με την καινούργια του σύντροφο, λέγοντας πως αναζητεί έξω τη στοργή που δεν του δίνει η γυναίκα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ