Ανεβαίνει ο Φιλιππίδης

Ανεβαίνει ο Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεπέρασε τα 5,73μ. στο μίτινγκ του Κότμπους και κατέλαβε την τρίτη θέση στο επί κοντώ.

Μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κώστας Φιλιππίδης, που από αγώνα σε αγώνα βρίσκει το δρόμο για μεγαλύτερα άλματα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 ξεπέρασε σήμερα τα 5,73 μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Κότμπους και βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού πέρασε με χαρακτηριστική ευκολία και δίχως χαμένη προσπάθεια τα 5,40 μ., 5,50 μ., 5,60 μ., 5,68 μ. και 5,73 μέτρα.

Στη συνέχεια ο πήχης τοποθετήθηκε στα 5,78 μ., όπου ο αθλητής έχασε στις λεπτομέρειες τη δεύτερη προσπάθεια, στην ποία ο πήχης έκανε μια μικρή αναπήδηση και τελικά έπεσε. Παρόλα αυτά ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ έδειξε πως σύντομα θα απειλήσει τόσο το φράγμα των 5,80 μ., όσο και το ρεκόρ του στον κλειστό (5,85 μ.).

Ο Φιλιππίδης βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ, που ήταν 5,71 μ. από το μίτινγκ στην Ορλεάνη. Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Ντίσελνορφ στις 6 Φεβρουαρίου.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

Game of Thrones: 9 εξελίξεις που θα συμβούν 100% στον 8ο κύκλο

Κοιτάμε χωρίς φόβο και πάθος στην αιματοβαμμένη, κρυστάλλινη σφαίρα του 'Game of Thrones'.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24