ΣΤΙΒΟΣ

Ανεβαίνει η Στεφανίδη

Ανεβαίνει η Στεφανίδη

Η Κατερίνα Στεφανίδη δείχνει να αφήνει πίσω τον τραυματισμό της ξεπερνώντας τα 4,65 στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Ρόταχ.

Ολο και πιο κοντά στις επιδόσεις της επιστρέφει η Κατερίνα Στεφανίδη, που για ένα μικρό διάστημα έμεινε πίσω, λόγω προβλημάτων. Η Ελληνίδα μετά το 4,56 μ. στο Ρουέν ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. στο μίτινγκ επί κοντώ που έγινε σε λίμνη στο Ρόταχ.

Η "ασημένια" πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο βρήκε και πάλι ρυθμό και αυτό της επιτρέπει να ελπίζει σύντομα σε μια επίδοση καλύτερη από το φετινό της 4,71 μέτρα. Η Στεφανίδη στη συνέχεια δοκίμασε μία φορά στα 4,70 μ. και δυο στα 4,75 μ., προκειμένου να απειλήσει και πάλι τον εαυτό. Νικήτρια με 4,70 μ ήταν η Γερμανίδα Λίζα Ρίζιχ, η οποία επέστρεψε υγιής ύστερα από τον τραυματισμό στην Πράγα.

Στην τρίτη θέση επίσης με 4,65 μ. ήταν η Μαρτίνα Στρουτς. Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στπο Diamond League του Λονδίνου. "Ημουν πολύ καλά και έχασα οριακά το 4,75 μέτρα. Είχε πολύ πλάγιο αέρα και αυτό με κούρασε λίγο. Ωστόσο ήταν πάρα πολύ ωραίος αγώνας", είπε η Στεφανίδη, που ξεπέρασε με την πρώτη τα 4,35μ., 4,45 μ., 4,55 μ. και τα 4,65 μ. με την τριτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ