ΣΤΙΒΟΣ

Ανεβαίνει η Κυριακοπούλου

Ανεβαίνει η Κυριακοπούλου

Η Νικόλ Κυριακοπούλου συνεχίζει την ανοδική της πορεία αφού στο δεύτερο της αγώνα ξεπέρασε τα 4,76μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ του Μοντεβίλ.

Δεύτερος αγώνας και...φετινό ρεκόρ για την Νικόλ Κυριακοπούλου, που μετά το Ρουέν έδειξε τις διαθέσεις της και στο Μοντεβίλ. Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ με 4,83 μ. αγωνίστηκε στο μίτινγκ του Μοντεβίλ, όπου ήταν νικήτρια με 4,76 μέτρα.

Η επίδοση αυτή είναι η κορυφαία της στη σεζόν, καθώς στο ντεμπούτο της είχε ανέβει πάνω από τα 4,71 μέτρα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη στη συνέχεια δοκίμασε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ, τοποθετώντας τον πήχη στα 4,84 μ., δίχως όμως επιτυχία.

Σε κάθε περίπτωση η "χάλκινη" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμη να διεκδικήσει τη διάκριση στο πρώτο μεγάλο γεγονός της χρονιάς, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Πόρτλαντ.

Η Κυριακοπούλου θα παραμείνει στη Γαλλία, προκειμένου την Τρίτη (9/2) να αγωνιστεί σε μίτινγκ στο Εουμπόν κι έπειτα θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ, που θα γίνει στη Στοκχόλμη (17/2).

Το 4,76 μ. είναι η δεύτερη επίδοση στον κόσμο, πίσω από το 5,03 μ. στην Τζένιφερ Σουρ. Η σημερινή ήταν η ένατη φορά, που η Κυριακοπούλου ολοκληρώνει έναν αγώνα με άλμα καλύτερο από το 4,75 μέτρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ