ΣΤΙΒΟΣ

Αήττητη πάει στο Παγκόσμιο η Στεφανίδη

Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Greece's gold medal winner Ekaterini Stefanidi celebrates after an attempt in the women's pole vault final during the European Athletics Indoor Championships in Belgrade, Serbia, Saturday, March 4, 2017. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP PHOTO/MARKO DROBNJAKOVIC

Η Κατερίνα Στεφανίδη στην πρόβα τζενεράλε πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιχγαμ κατέκτησε τη νίκη στο μίτινγκ της Γλασκώβης με 4,75μ. Φετινό ρεκόρ η Κυριακοπούλου.

Τον τελευταίο της αγώνα πριν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπέρμιχγαμ πραγματοποίησε σήμερα η Κατερίνα Στεφανίδη στη Γλασκώβη. Η χρυσή Ολυμπιονίκης, τις προσπάθειες της οποίας στηρίζει η Stoiximan, ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με καλύτερο άλμα στα 4,75 μ., ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Η Στεφανίδη νωρίτερα ανέβηκε πάνω από τα 4,65 μ. με την δεύτερη, ύψος στο οποίο επέλεξε να μπει στον αγώνα.

Η υπόθεση πρώτη θέση στη Γλασκώβη ήταν ελληνική, αφού εκεί ήταν και αγωνίστηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου, που προσπάθησε μάλιστα να ανακόψει την πορεία της Στεφανίδη. Η πρωταθλήτρια μας ήταν σε καλή μέρα και με 4,65 μ. βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ, ενώ έχασε οριακά τα 4,75 μέτρα. Η Κυριακοπούλου, που πλέον στρέφει την προσοχή της στον ανοιχτό κατέλαβε την δεύτερη θέση στον σημερινό αγώνα.

Η ολυμπιονίκης του Ρίο μετά το 4,75 μ., δοκίμασε στα 4,84 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ, όμως, δεν τα κατάφερε. Η Στεφανίδη, η οποία ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες ημέρες από μία ελαφριά ίωση, αύριο θα βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ, εκεί όπου την Πέμπτη (1/4) ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού. Η πρωταθλήτρια μας είναι σε καλή κατάσταση και είναι το φαβορί για ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ