ΣΤΙΒΟΣ

Αγώνας στη μνήμη του Σ.Γκιόλια

Αγώνας στη μνήμη του Σ.Γκιόλια

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, διοργανώνεται την Κυριακή (29/3) στην Ηλιούπολη αγώνας 5 χλμ στη μνήμη του δημοσιογράφου.

Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές εν ενεργεία και βετεράνοι, πολιτικά πρόσωπα, αντιπροσωπείες του ΣΕΓΑΣ, του ΠΣΑΤ και άλλων φορέων αλλά και απλοί πολίτες θα βρεθούν την Κυριακή στην Ηλιούπολη για να τιμήσουν την μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με την ΤΕ ΣΕΓΑΣ Αθήνας και το Δήμο Ηλιούπολης διοργανώνουν αγώνας δρόμου 5.000μ ο οποίος είναι υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ για να τιμηθεί η μνήμη του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11.30 από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης όπου θα γίνει επίσης και ο τερματισμός. Εκτός από τον αγώνα των 5χλμ θα γίνει και αγώνας 1.000μ όπου θα τρέξουν μαθητές και μαθήτριες δημοτικών και Γυμνασίων.

Ο δημοσιογράφος που κάλυπτε το ρεπορτάζ στίβου δολοφονήθηκε το πρωινό της 19ης Ιουλίου του 2010 έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη από αγνώστους. Η δολοφονία του παραμένει ανεξιχνίαστη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ