ΠΟΛΟ

Ζερδεβάς: "Το πιστέψαμε και το πήραμε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης, Μανώλης Ζερδεβάς μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Δημήτρη Σκούρτα για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΝΟΒ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Για την μεγάλη επιτυχία της Βουλιαγμένης κόντρα στον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μίλησε ο Μανώλης Ζερδεβάς στον Sport24 Radio 103,3. Αναλυτικά όσα δήλωσε από το Καρπενήσι:

Για το επίτευγμα της Βουλιαγμένης απέναντι στον Ολυμπιακό που ήταν αήττητος για 125 αγώνες στην Ελλάδα: “Ήρθαμε στο Καρπενήσι χωρίς άγχος καθώς γνωρίζαμε πως είμαστε το αουτσάιντερ σε αυτόν τον τελικό. Ήμασταν προσηλωμένοι στον στόχο μας από την αρχή και σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης”.

Για όσα είπε στους παίκτες του ο Κώστας Λούδης για να το πιστέψουν: “Ο τελικός του Κυπέλλου είναι ένα παιχνίδι και είπαμε θα τα δώσουμε όλα. Θα παλέψουμε με όλες μας τι δυνάμεις. Το πιστέψαμε, κάναμε πράξη όσα είπαμε και την καταφέραμε”.

Για τη δική του απόδοση καθώς ήταν ο πολυτιμότερος με τις εντυπωσιακές του αποκρούσεις: «Δεν θα σταθώ σε εμένα αλλά στην ομαδική προσπάθεια που κάναμε, ώστε να τα καταφέρουμε και να φτάσουμε σε αυτόν τον τίτλο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ