ΠΟΛΟ

Υπέταξε και τη Γιουγκ ο Ολυμπιακός

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΓΙΟΥΝΓΚ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός εντυπωσιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ του πόλο ανδρών αφού επιβλήθηκε με 8-6 επί της Γιουγκ για την 7η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Εντυπωσιακά συνεχίζει την πορεία του στον Α' Όμιλο του ευρωπαϊκού Τσάμπιονς Λιγκ στην υδατοφαίριση Ανδρών ο Ολυμπιακός και οι οπαδοί του δικαιούνται να ζητούν πλέον επίμονα το τρόπαιο, όπως έκαναν μετά τη νέα μεγάλη νίκη της ομάδας τους επί της κροατικής Γιουγκ Ντουμπρόβνικ με 8-6, το απόγευμα της Τετάρτης (24/1) στο κολυμβητήριο του Πειραιά, για την 7η αγωνιστική.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου παραμένουν αήττητοι στη φετινή διοργάνωση (έξι νίκες και μία ισοπαλία) και βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας του Ομίλου, έχοντας ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους στο φινάλε του πρώτου γύρου της φάσης των Ομίλων και φυσικά είναι πολύ κοντά στην πρόκριση στο Φάιναλ-8.

Η εκπληκτική άμυνα σε όλο το παιχνίδι, αλλά και τα καθοριστικά γκολ του Ομπράντοβιτς (που "σκότωσε" τους συμπατριώτες του") προς το φινάλε του αγώνα ήταν κυρίως τα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν με 3-0 και 4-1, οι Κροάτες μείωσαν σε 4-3 και στη συνέχεια 5-4. Παρότι είχε χάσει τον Γενηδουνιά με κόκκινη κάρτα και αποβολή με αντικατάσταση από νωρίς, ο Ομπράντοβιτς πήρε πρωτοβουλίες έδωσε αέρα τριών γκολ (7-4) στους Πειραιώτες, αλλά η Γιουγκ έκανε σερί 2-0 και μείωσε σε 7-6, 2:18 πριν από τη λήξη της αναμέτρησης (με κορυφαίο τον Ιταλό Ρεντσούτο). Ο Κροάτης άσος του Ολυμπιακούς, όμως, ήταν αυτός που πλήγωσε τους συμπατριώτες του 1.51 πριν από τη λήξη γράφοντας το τελικό 8-6, αφού οι παίκτες της Γιουγκ δεν κατάφεραν να μειώσουν στις ευκαιρίες που είχαν.

Ο Ολυμπιακός είχε 5/15 στον παραπάνω και 1/1 πέναλτι και η Γιουγκ 4/12 στον παραπάνω.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ 8-6

Οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 2-2, 2-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Μπίγιατς, Μάτσαν 1, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς 1, Γκαρσία, Ιβάνκοβιτς, Ράσοβιτς Β., Ρεντσούτο 3, Παβλίσεβιτς, Μπένιτς, Λόζινα, Γιάρακ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

7η αγωνιστική (24/1)

Μπαρτσελονέτα - Ανόβερο

Όρβοσι - Ντινάμο Μόσχας

Μπρέσια - Παρτίζαν

Ολυμπιακός - Γιουγκ 8-6

ΒΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ολυμπιακός 19

Ντινάμο 11

Μπρέσια 10

Γιουγκ 10

Μπαρτσελονέτα 9

Όρβοσι 6

Ανόβερο 6

Παρτίζαν 0

* Ολυμπιακός και Γιουγκ έχουν ένα ματς περισσότερο.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

8η αγωνιστική (07/02)

Ανόβερο - Μπαρτσελονέτα

Ντινάμο Μόσχας - Όρβοσι

Παρτίζαν - Μπρέσια

Γιουγκ - Ολυμπιακός

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ