ΠΟΛΟ

Χυδηριώτη: "Θέλουμε το χρυσό"

Χυδηριώτη: "Θέλουμε το χρυσό"

Διαβάστε τις δηλώσεις του Στέφανου Λέανδρου και της Ιωάννας Χυδηριώτη μετά την τρίτη νίκη της εθνικής πόλο νέων γυναικών επί της Ιαπωνίας και την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά.

Τρία στα τρία για την Εθνική ομάδα Νέων Γυναικών, που ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ιαπωνίας (νίκησε με 22-8) και αγωνίζεται πλέον την Παρασκευή, στον προημιτελικό, καθώς ως πρώτη στον Α’ όμιλο, αύριο "ξεκουράζεται".

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Μορφέση, Στέφανος Λέανδρος αναφέρθηκε τόσο στο σημερινό παιχνίδι, όσο και στον αντίπαλο της Παρασκευής: " Καταφέραμε και προσαρμόσαμε το παιχνίδι μας σε αυτό της Ιαπωνίας, που αγωνίζεται με ένα ιδιαίτερο τρόπο και τελικά παίξαμε καλά και νικήσαμε. Τα κορίτσια ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες, που τους δώσαμε και αυτό φάνηκε στη νίκη, που πετύχαμε και με τον τρόπο που την πήραμε".

Όσον αφορά στον αντίπαλο, που προτιμά την Παρασκευή , μεταξύ Βορείου (Καναδάς) και Κεντρικής (Μεξικό) Αμερικής, οι οποίοι αγωνίζονται αύριο στο μπαράζ φαίνεται ξεκάθαρος: " Δεν είναι θέμα προτίμησης, απλά ο Καναδάς είναι πιο καλή ομάδα και θα είναι αυτός που θα επικρατήσει. Είναι πολύ καλή ομάδα, τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Έχει και συμμετοχή σε τελικό σε αντίστοιχη ηλικία, πέρυσι στη Μαδρίτη τίποτα δεν είναι δεδομένο, αλλά βάσει στατιστικών είναι πιο καλή ομάδα από το Μεξικό. Θα μελετήσουμε το παιχνίδι, έχουμε και την αυριανή ημέρα, που δεν αγωνιζόμαστε, είμαστε κι εμείς καλή ομάδα και αυτό θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και σε αυτόν τον αγώνα".

Χυδηριώτη: "Ευελπιστούμε για το χρυσό"

Στο παιχνίδι με την Ιαπωνία, σημείωσε 4 καθοριστικά γκολ και ήταν εκτων κορυφαίων. Η Ιωάννα Χυδηριώτη, αποτελεί …άσο στο μανίκι κάθε προπονητή. Η διεθνής μας παίκτρια, που μετέχει και στην Εθνική ομάδα Γυναικών δείχνει να προτιμά για αντίπαλο το Μεξικό, ως πιο εύκολη ομάδα, αλλά όταν το καλοσκέφτεται δείχνει να θέλει τον Καναδά, γιατί πάμε καλά και στα δύσκολα:

" Χθες (σ.σ με τη Ρωσία) κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε και νικήσαμε. Σήμερα παίξαμε καλά, ακολουθήσαμε κατά γράμμα αυτά που μας τόνισαν οι προπονητές μας και φθάσαμε σε μια εύκολη νίκη. Για αντίπαλο την Παρασκευή, θέλω το Μεξικό ως πιο εύκολη ομάδα. Τον Καναδά δεν τον γνωρίζω ως ομάδα, αλλά μόνο ως όνομα στον χώρο είναι πιο δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε όμως κι εμείς καλή ομάδα κι έχουμε δείξει ότι με τις οδηγίες των προπονητών μας τα πάμε καλά και στα δύσκολα. Ευελπιστούμε και θέλουμε όλοι στην ομάδα να κατακτήσουμε το χρυσό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ