ΠΟΛΟ

Χωρίς Ντόσκα στο Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός

Χωρίς Ντόσκα στο Μαυροβούνιο ο Ολυμπιακός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Μαυροβούνιο για την αναμέτρηση με την Γιαντράν (10/2, 20.00) με τον Γιώργο Ντόσκα να μένει στην Αθήνα.

Να «ντουμπλάρει» τις νίκες κόντρα στην Γιαντράν θέλει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του LEN Champions League που διεξάγεται την Τετάρτη και ώρα 20:00 στο Μαυροβούνιο.

Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι και στην Ευρώπη, μια εβδομάδα μετά τη νίκη στο Παπαστράτειο με 10-4 θέλουν τη δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη συνολικά στον Α’ όμιλο για να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος κόντρα στην Γιαντράν οι ερυθρόλευκοι θα έχουν πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στο Final 6 και ενώ ακολουθεί στις 12 Μαρτίου στο Παπαστράτειο η κομβικής σημασίας αναμέτρηση με την Μπαρτσελονέτα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης με προορισμό το Μαυροβούνιο με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Ντόσκα.

Βλάχος: «Κλειδί για την Ευρωπαϊκή μας συνέχεια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γιαντράν είναι κλειδί για την Ευρωπαϊκή μας συνέχεια. Είμαστε ψυχολογικά και σωματικά έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία σε μια παραδοσιακά σκληρή έδρα όσο νεανική ομάδα και εάν είναι ο αντίπαλός μας. Ξέρουμε πόσο σημαντική είναι μια νίκη στο Μαυροβούνιο και πλέον έχουμε στο μυαλό μας πως σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Φουντούλης: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι»

Ο Γιάννης Φουντούλης δήλωσε στο osfp.gr : «Δίνουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη σε μια δύσκολη έδρα. Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για μας γιατί μια ενδεχόμενη νίκη θα μας κρατήσει στην 1η θέση και θα μας φέρει πιο κοντά στο στόχο μας που είναι η πρόκριση στο Final 6. Πρέπει να σεβαστούμε απόλυτα τον αντίπαλό μας, να παρουσιάσουμε το καλύτερό μας πρόσωπο και να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στην ομάδα μας και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε».

Tο πρόγραμμα της 6ης Αγωνιστικής του Α’ Ομίλου:

Γιαντράν-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χέρτζεκ Νόβι, 20:00)

Μπαρτσελονέτα-Πριμόριε Ριέκα (Βαρκελώνη, 20:15)

Σπαντάου-Έγκερ (Βερολίνο, 20:30)

Η βαθμολογία του ομίλου σε πέντε αγώνες

1 Ολυμπιακός 9 43 - 34

2 Πριμόριε Ριέκα 8 41 - 41

3 Έγκερ 8 42 - 39

4 Μπαρτσελονέτα 8 45 - 39

5 Σπαντάου 3 45 - 48

6 Γιαντράν 2 43 - 56

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ