ΠΟΛΟ

Χόρευε στη... βροχή ο Ολυμπιακός, 15-3 τη Βουλιαγμένη

Χόρευε στη... βροχή ο Ολυμπιακός, 15-3 τη Βουλιαγμένη
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο Κολυμβητήριο του Λαιμού και επιβλήθηκε με 15-3 της Βουλιαγμένης, επεκτείνοντας το φετινό του αήττητο στην Α1 πόλο ανδρών.

Οι συνθήκες ήταν τραγικές. Βροχή, αέρας και σκέψεις να μην ξεκινήσει ποτέ ο αγώνας. Εντέλει, αποφασίστηκε με την σύμφωνη γνώμη όλων να αρχίσει και εκεί ο Ολυμπιακός δεν χαρίστηκε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα από το Sport24.gr

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ήταν καταιγιστική απέναντι στη Βουλιαγμένη και μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι, επικρατώντας με 15-3 και πλέον είναι η μόνη αήττητη στην Α1 πόλο ανδρών.

Οι "ερυθρόλευκοι" με όπλο την άμυνά τους και με εξαιρετική αποτελεσματικότητα στην επίθεση, καθάρισαν από νωρίς το ματς και δεν τέθηκε ποτέ εν αμφιβόλω η κυριαρχία τους στην πισίνα.

Προηγήθηκαν με 4-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και με 8-0 στο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι δεν σκόραραν ούτε καν στον παίκτη παραπάνω, ο Πάβιτς "καθάριζε" όποτε χρειαζόταν και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος από νωρίς.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη, με τον Ολυμπιακό να συνεχίζει να σκοράρει, ενώ μονάχα ο Καπότσης βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα του Ολυμπιακού. Το τελικό +12 για τους παίκτες του Παυλίδη, απέδειξαν ότι δεν έχουν αντίπαλο στην Ελλάδα στην καλή τους βραδιά, ούτε καν την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Οι Βλαχόπουλος και Φουντούλης ήταν οι πρώτοι σκόρερ του Ολυμπιακού, σκοράροντας τέσσερα γκολ έκαστος, ενώ για τους "μπέμπηδες" τον δρόμο προς τα δίχτυα βρήκε ο Καπότσης, αλλά φυσικά δεν έφτανε.

Το Σάββατο (28/11), οι Πειραιώτες φιλοξενούν την Πριμόριε Ριέκα στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και η νίκη αποτελεί επιτακτική ανάγκη στον δρόμο για την πρόκριση στο Final-6.

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-4, 1-3, 2-4

Βουλιαγμένη: Καπότσης 3

Ολυμπιακός: Βλαχόπουλος 4, Φουντούλης 4, Κολόμβος 2, Μυλωνάκης 1, Ντόσκας 1, Ποντικέας 1, Γενηδουνιάς 1, Σμιθ 1

Βλάχος: "Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος"

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και την συγκέντρωση των παικτών του έμεινε ο Θοδωρής Βλάχος. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε και στην κρίσιμη αναμέτρηση που ακολουθεί με την Πριμόριε Ριέκα, τονίζοντας τα εξής: "Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο και σημαντικό από πλευράς βαθμολογικής το παιχνίδι του Σαββάτου, από ότι το σημερινό. Μας περιμένει σε λίγες ημέρες το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας για το Champions League και θέλουμε οπωσδήποτε να το πάρουμε για να αρχίσουμε να...προχωράμε προς τα πάνω. Σήμερα ήμασταν πολύ καλοί παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν ακατάλληλες για όλους. Το γεγονός ότι παίζουμε το Σάββατο ένα σοβαρό παιχνίδια κράτησε συγκεντρωμένους τους παίκτες που δεν ήθελαν να κάνουν λάθη και να χαρίζονται. Η άμυνα μας είναι το μεγάλο μας όπλο, σίγουρα η ποιότητα στην επίθεση είναι δεδομένη και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος".

Ποντικέας: "Προχωράμε για το Champions League"

Ο Κυριάκος Ποντικέας, ανέφερε με τη σειρά του: "Αγωνιστήκαμε υπό αντίξοες συνθήκες για αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Κάναμε τη νίκη που θέλαμε και προχωράμε για το Champions League. Δοκιμάσαμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στον παίκτη παραπάνω και στον παίκτη λιγότερο. Σε ένα ματς του Champions League θέλει συνέχεια προσοχή σε όλους τους τομείς και να παραμένεις συγκεντρωμένος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ