ΠΟΛΟ

Χ. Αφρουδάκης: "Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ίσα"

Χ. Αφρουδάκης: "Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ίσα"

Ο Χρήστος Αφρουδάκης μίλησε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ανδρικής ομάδας πόλο της Βουλιαγμένης στο Champions League και στάθηκε στη δυσκολία τους.

Την ερχόμενη Παρασκευή η Βουλιαγμένη θα παίξει στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο ΝΟΒ θα φιλοξενήσει στο Λαιμό την ιταλική Μπρέσια, την ΟSC από την Ουγγαρία και τ γαλλική Μονπελιέ.

Ο Χρήστος Αφρουδάκη μίλησε για τις αναμετρήσεις που έχει μπροστά της η Βουλιαγμένη και τόνισε ότι η αποστολή η δική του και των συμπαικτών του θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου: "Ήταν σχεδόν αναμενόμενο οτι θα είχαμε μια δύσκολη κλήρωση μιάς και οι περισσότερες ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή την φάση είναι πολύ καλές.

Το γεγονός ότι τα παιχνίδια γίνονται στην έδρα μας είναι θετικό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Θα αντιμετωπίσουμε τρεις πολύ δυνατές Ομάδες με διαφορετικό στιλ παιχνιδιού η κάθε μία. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια των παιχνιδιών και κυρίως στην άμυνα μας εάν θέλουμε να έχουμε τύχη για την πρόκριση.

Μην ξεχνάμε πως θα παίξουμε με τις δεύτερες ομάδες στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Ουγγαρίας και Ιταλίας. Εάν όπως είπα και παραπάνω έχουμε καλό ρυθμό, είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε υπομονή και αποφασιστικότητα τότε θα διεκδικήσουμε την πρόκριση στα ίσα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ