ΠΟΛΟ

Ώρα στέψης ή παράταση στους τελικούς;

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βουλιαγμένη στις 17:30 στο Παπαστράτειο και θέλει τη νίκη για να πάρει το πρωτάθλημα στην Α1 πόλο των ανδρών και να κάνει το νταμπλ. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν το θαύμα για να μείνουν ζωντανοί.

Στις 17:30 στο Παπαστράτειο (ΕΡΤ3, Live Blog στο Sport24.gr) διεξάγεται ο τρίτος τελικός της Α1 πόλο των ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη. Οι Πειραιώτες που έχουν κάνει ήδη το 2-0 στη σειρά και θέλουν να πετύχουν την τρίτη νίκη και να κατακτήσουν αήττητοι το 32ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

Ο Ολυμπιακός έχει επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του στα προηγούμενα ματς, κάτι που θέλει να επαναλάβει μπροστά στον κόσμο του για να κάνει ένα ακόμα νταμπλ, αφού ήδη τη φετινή σεζόν έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας και να στρέψει την προσοχή του στο Final-8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα 7-9 Ιουνίου. Στον αντίποδα, ο ΝΟΒ κυνηγά το θαύμα, για να μείνει ζωντανός.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιόζιπ Πάβιτς, δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: "Είμαστε έτοιμοι για τον 3ο τελικό και θέλουμε τη νίκη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα κάνοντας παράλληλα το νταμπλ. Σίγουρα θα παρουσιαστούμε και πάλι σοβαροί για να μην έχουμε καμία έκπληξη και στη συνέχεια θα συγκεντρωθούμε αποκλειστικά στο Final-8. Το Σάββατο περιμένουμε τους οπαδούς μας να γεμίσουν το Παπαστράτειο και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια ακόμα επιτυχία πριν πάμε στη Γένοβα".

Στην αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου για τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού, με την επίδειξη Κάρτας Μέλους ή Κάρτας Junior.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ