ΠΟΛΟ

Βουλιαγμένη-Μούρες 31-4

Βουλιαγμένη-Μούρες 31-4

Έκανε "31" στη Euro League η Βουλιαγμένη με την Άντι Μελιδώνη να επιστρέφει στην ενεργό δράση για να ενισχύσει την ομάδα του Κώστα Δήμου.

Με πρόσωπο-έκπληξη στη σύνθεση της την πρώην αρχηγό Άντι Μελιδώνη, η Βουλιαγμένη επικράτησε 31-4 της ρουμανικής Τίργκου Μούρες για τα προκριματικά της Euro League στο "Παπαστράτειο".

Φορώντας το σκουφάκι με το Νο11 και όχι το Νο3 η παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης που είχε αποχωρήσει από την ενεργό δράση το 2013 για να γίνει μητέρα, αγωνίστηκε και σημείωσε τέσσερα γκολ.

"Για μένα είναι πρωτόγνωρο αυτό, γιατί δεν είχα σκοπό να ξαναξεκινήσω, αλλά μου είχε λείψει πάρα πολύ μετά την εγκυμοσύνη μου και τη γέννα του παιδιού μου. Ξεκίνησα αρχικά να κάνω προπόνηση για να βρω τον εαυτό μου και συνεννοήθηκα με τον Κώστα (Δήμου) και είπα ότι αν μπορώ και αν και εκείνος με χρειάζεται θα ξαναμπώ στην ενεργό δράση. Τα πράγματα πάνε προς το παρόν καλά και ξαναπαίζω", δήλωσε στην ιστοσελίδα Waterpolonews.gr.

Πρώτη σκόρερ για την ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν η Έλενα Ξενάκη με έξι γκολ. Η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την Παρασκευή (16/1, 11.30) τη Λέιντεν.

Τα οκτάλεπτα: 8-2, 8-0, 7-1, 8-1

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κ.Δήμου): Κούβδου, Τσουκαλά, Χυδηριώτη 3, Μουλάκη 1, Πρωτοπαπα 3, Ξενάκη 6, Μάμογλου 2, Ρουμπέση 2, Γερόλυμου 1, Β.Διαμαντοπούλου 4, Μελιδώνη 4, Κοντογιάννη 5, Κοτσιώνη.

ΤΙΡΓΚΟ ΜΟΥΡΕΣ (Μ.Τοτ): Λούκιτς, Τέκαρ 1, Σελγκάμι 2, Τόροκ 1, Μολντοβάν, Σίμιον, Τοτ, Βίντικαν, Νομέα, Λούνγκου, Ντέμετερ, Σερμπενέσκου, Πρόνταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ