ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς"

Βλάχος: "Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, κρατάμε τους τρεις βαθμούς"
Πόλο, Εθνική ανδρών, Βλάχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική πόλο επικράτησε χθες (6/12) με 9-8 της Ολλανδίας. Ο προπονητής της γαλανόλευκης, Θοδωρής Βλάχος, τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του.

Η Εθνική μας ομάδα πόλοεπικράτησε χθες (6/12) με 9-8 της Ολλανδίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου του World League παίρνοντας τους τρεις πρώτους της βαθμούς στον όμιλο.

Ο προπονητής της γαλανόλευκης, Θοδωρής Βλάχος, μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, υποστηρίζοντας ότι υποτίμησε την αντίπαλο. Παράλληλα, μίλησε για τις αλλαγές που έκανε στην 13άδα, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετά νέα παιδιά να συμμετέχουν σε ένα επίσημο παιχνίδι της Εθνικής.

Αναλυτικά όσα είπε:

" Νομίζω ότι εμείς κάναμε σήμερα το παιχνίδι δύσκολο και επικρατήσαμε στο τέλος, γιατί δύο φορές που ξεφύγαμε στο σκορ χάσαμε πολύ εύκολα το προβάδισμα. Χάσαμε εύκολα γκολ στον παραπάνω σχεδόν εξ' επαφής με κακά τελειώματα. Φταίμε εμείς. Δεν είναι θέμα τύχης. Αντίθετα οι Ολλανδοί πέτυχαν τέσσερα ίδια γκολ στην πρώτη γωνία με τέσσερα ευθύβολα σουτ μέσα στο τέρμα. Αν σουτάρεις στο τέρμα μπορεί να μπει και γκολ. Εμείς είχαμε πολλά σουτ άουτ. Νομίζω ότι ήμασταν υποτονικοί σε όλο σχεδόν το παιχνίδι εκτός από κάποιες φάσεις. Το μόνο καλό που μπορούμε να κρατήσουμε από σήμερα είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και ότι δε χάσαμε κάτι παρά το ότι αλλάξαμε την ομάδα κατά τα 6/13. Επίσης, όσες φορές πήραμε τάιμ άουτ, κάναμε κάτι πολύ σωστό και αποτελεσματικό. Αυτό είναι που μας κράτησε και μας έδωσε την νίκη".

Για τις πολλές αλλαγές που έκανε, τόνισε: " Δεν είναι και το καλύτερο να αγωνίζεσαι με πάρα πολλές αλλαγές. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο χάνει η ομάδα την ομοιογένειά της, αλλά νομίζω πως ο σημερινός αντίπαλος μου επέτρεψε να πάρω την απόφαση και να κάνω αυτές τις αλλαγές ρισκάροντας. Βέβαια αν δε δοκιμάσεις τώρα πότε θα το κάνεις...Σίγουρα και σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε την ομάδα αυτή με μεγαλύτερο σκορ. Δεν είμαι ευχαριστημένος. Απλά το θετικό είναι πως έγιναν αλλαγές και δε χάσαμε".

Για το εάν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των νέων παιδιών, ανέφερε: " Έμεινα αρκετά ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά. Σε σχέση με τα παιδιά που ήταν ήδη στην Εθνική ομάδα έδωσαν κάτι παραπάνω. Θεωρώ ότι εμείς ως λαός, όταν πιστεύουμε πως κάποιον τον έχουμε – είμαστε καλύτεροι από αυτόν -, τον υποτιμούμε για τα καλά και δε βάζουμε μυαλό. Πιστεύω ότι την ομάδα αυτήν την υποτιμήσαμε. Ιδιαίτερα οι πιο παλιοί στην Εθνική ομάδα. Δεν παίξαμε με πάθος. Στις τελευταίες προπονήσεις ήμασταν πολύ καλύτεροι σε σχέση με σήμερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ