ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Τα παιδιά έχουν όρεξη για διάκριση"

Βλάχος: "Τα παιδιά έχουν όρεξη για διάκριση"
EUROKINISSI

Στον Sport24 Radio 103,3 φιλοξενήθηκε ο Θοδωρής Βλάχος και μίλησε για την συμμετοχή της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Ουγγαρίας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή "Πνίξτε τον φουνταριστό" με τους Μηνά Τσαμόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιλογή των διεθνών:" Επέλεξα τους δεκατρείς πιο έτοιμος και πιο καλούς, αυτούς που προσπάθησαν πιο πολύ στην προετοιμασία και είχαν την καλύτερη χρονιά φέτος. Τα έχω καλά με τον εαυτό μου με τις επιλογές μου".

Για τον όμιλο της εθνικής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης: "Είναι δύσκολος όμιλος για την πρωτιά. Στο Παγκόσμιο παίζει μεγάλο ρόλο η πρώτη θέση. Αρχικά πρέπει αν δούμε τον πρώτο αγώνα με την Ισπανία που είναι στα μέτρα μας. Δεν έχουν κάνει μεγάλο τα τελευταία χρόνια και ψάχνουν μία διάκριση. Αν το κερδίσουμε θα δούμε μετά πως μπορούμε να αιφνιδιάσουμε και να παίξουμε καλά με τους Σέρβους. Η άλλη ομάδας είναι η Νότιος Αφρική, που είναι εύκολη ομάδα δεν θα έχουμε πρόβλημα".

Για το επίπεδο δυσκολίας: "Είναι παγκόσμιο. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι, αν δεν έρθεις πρώτος στον όμιλο είναι το πρώτο χιαστί".

Για το γεγονός ότι η διοργάνωση γίνεται στην Βουδαπέστη: "Πιστεύω θα είναι ένα από τα πιο ωραία Παγκόσμια, γιατί η Βουδαπέστη είναι Μέκκα του υγρού στίβου. Θα έχει καινούργιες πισίνες. Θα έχει και πολύ κόσμο, γιατί οι Ούγγροι αγαπούν το υγρό στοιχείο".

Για την προετοιμασία και αν αντιμετώπισαν δυσκολίες: "Ξεκινήσαμε με προβλήματα την προετοιμασία, αλλά τελειώσαμε καλά. Στο τελευταίο τουρνουά οι παίκτες έπαιξαν καλά και φαίνεται ότι τα παιδιά έχουν όρεξη. Έχουν μπει σε mood μεγάλων αγώνων και διακρίσεων".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ