ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Στο πίσω μέρος του μυαλού μας είναι η Ευρώπη"

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / Α1 ΠΟΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Βλάχος θέλει η ομάδα του να τελειώσει το πρωτάθλημα το Σάββατο (26/5) με την Βουλιαγμένη στο πρωτάθλημα και να επικεντρωθεί στο Final-8 του Champions League πόλο των ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 8-3 επί της Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού και έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο των ανδρών. Η ομάδα του Πειραιά κράτησε για τρία οκτάλεπτα χωρίς γκολ την γηπεδούχο ομάδα, ενώ για να σκοράρει ο ΝΟΒ το πρώτο του τέρμα, χρειάστηκαν 16 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, δήλωσε, μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού: "Το 3-0 στην αρχή μας ξεγέλασε και εμάς, θεωρήσαμε ότι θα κυλήσει έτσι το παιχνίδι. Υπήρχε ένα δεύτερο οκτάλπεπτο πραγματικά σκληρό και για τις δυο ομάδες, χωρίς σκορ και όταν μετά ξεκινάει το τρίτο οκτάλεπτο με πολύ χαμηλό σκορ είναι και οι δυο ομάδες μέσα στο παιχνίδι. Δίκαια κερδίσαμε σήμερα (σ.σ. χθες).

Ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από της Τρίτης, με πιο σκληρές άμυνες. Η Βουλιαγμένη παρουσιάστηκε καλύτερη στην έδρα της. Είναι κάτι που το περιμέναμε αλλά εμείς θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κάνουμε το 2-0 με όσο καλύτερη εμφάνιση γίνεται.

Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και θέλουμε σε δυο μέρες να το τελειώσουμε, στην έδρα μας, με τους φιλάθλους μας και να γιορτάσουμε την κατάκτηση ενός ακόμα νταμπλ. Στο πίσω μέρος του μυαλού μας, σε μεγάλο μέρος είναι η Ευρώπη που είναι πολύ κοντά και θέλουμε να έχουμε παιχνίδια σαν το σημερινό (σ.σ. χθεσινό)".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ