ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Σίγουρα μας αφήνει πικρία"

Βλάχος: "Σίγουρα μας αφήνει πικρία"
INTIME SPORTS

Οι Θοδωρής Βλάχος και Μπλάι Μάγιαρακ, έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Μπρέσια, όπου ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-6, αλλά αποκλείστηκε από το Final-6 λόγω της νίκης που πήρε η Έγκερ με την Μπαρτσελονέτα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος και ο Καταλανός, Μπλάι Μάγιαρακ, έκαναν δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με την Μπρέσια, όπου η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 8-6, αλλά αποκλείστηκε από το Final-6 λόγω της νίκης που πήρε η Έγκερ με την Μπαρτσελονέτα.

"Εμείς είχαμε το μυαλό μας μόνο εδώ σήμερα. Καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα καλό παιχνίδι, όπως τα τελευταία τέσσερα που έχουμε κάνει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να ανατρέψουν τα λάθη που κάναμε κυρίως στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Μπαρτσελονέτα.

Αυτό το παιχνίδι μας στοιχίζει και μας βγάζει εκτός Final Six. Είναι δικιά μας καθαρά η ευθύνη, παρ' όλα αυτά φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, με αξιοπρέπεια, τρίτοι στον όμιλο. Σίγουρα μας αφήνει μια πικρία, αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι. Φεύγουμε στεναχωρημένοι από εδώ, άλλα θέλαμε αλλά δυστυχώς δεν το κυνηγήσαμε σωστά", είπε ο Βλάχος.

Ο Μπλάι Μάλιαρακ, δήλωσε με τη σειρά του: "Νομίζω ότι η Μπαρτσελονέτα προσπάθησε αλλά ήταν πολύ δύσκολο κόντρα στην Ουγγρική ομάδα που είναι πολύ δυνατή. Ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουν εκεί. Δεν μίλησα μαζί τους πριν το ματς αυτό, είχα μιλήσει πριν από το παιχνίδι με τη Μπρέσια. Τώρα επικεντρώνουμε την προσοχή μας στους εγχώριους τίτλους και στο Final 4 του Κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα. Θέλουμε να κερδίσουμε και τους δυο τίτλους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ