ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Πολύ λίγα τα τέσσερα γκολ που δεχθήκαμε γι' αυτό το επίπεδο"

Βλάχος: "Πολύ λίγα τα τέσσερα γκολ που δεχθήκαμε γι' αυτό το επίπεδο"

Ο προπονητής του, Θοδωρής Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και από την αμυντική προσήλωση, σχολιάζοντας παράλληλα την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε. Τι είπε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια πολύ σημαντική νίκη επί της Μπρέσια με 8-4 - πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ - στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League της υδατοσφαίρισης των ανδρών, κάνοντας το πρώτο βήμα από αυτά που χρειάζεται για να φτάσει στο Final-6 της διοργάνωσης. Ο προπονητής του, Θοδωρής Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του και από την αμυντική προσήλωση, σχολιάζοντας παράλληλα την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε.

Θοδωρής Βλάχος: " Η Μπρέσια είναι μια πολύ έμπειρη και σκληρή ομάδα. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι η τροπαιούχος του Euro Cup. Εμείς ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε και είμαστε κι εμείς μια πολύ καλή ομάδα. Μέτρησε το ότι είμαστε καλύτεροι από την Μπρέσια. Δεν χαλαρώσαμε καθόλου στον τομέα της άμυνας. Τέσσερα γκολ είναι λίγα για ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι σε ένα τέτοιο επίπεδο. Ήρθε μια νίκη με 8-4 πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ. Κρατάμε αυτό το αποτέλεσμα», ενώ για την διαφορά των τεσσάρων τερμάτων με την οποία ολοκληρώθηκε το παιχνίδι υπογράμμισε πως...« Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι και δε θα το σκεφτώ για την διαφορά από τώρα".

Για την κόκκινη κάρτα που δέχτηκε σχολίασε: " Σήμερα η κάρτα ήταν άδικη. Την πρώτη κίτρινη κάρτα που μου έδειξε ο διαιτητής δεν την είδε ο άλλος. Οπότε ο πρώτος διαιτητής δεν ήξερε ότι έχω κίτρινη κάρτα και μου την έδειξε. Αλλιώς δε θα ήταν τόσο αυστηρός, να μου δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ίδια φάση. Είναι κάτι που συμβαίνει όταν ένας διαιτητής βιάζεται να δείξει την κάρτα στην διάρκεια του παιχνιδιού".

Για την συνέχεια του Ολυμπιακού στον θεσμό τόνισε: "Εμείς δεν ξεχωρίζουμε κανένα παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με την Σπαντάου και την Νις εδώ μέσα που είναι φαινομενικά πιο αδύναμες, καθένα από τα υπόλοιπα παιχνίδια έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Η Σόλνοκ την οποία αντιμετωπίζουμε σε δέκα ημέρες είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και θα είναι στην έδρα της. Όλοι θυμόμαστε ότι ο περσινός αγώνας κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε, αλλά είναι απλά ένα παιχνίδι".

Για την νίκη του Ολυμπιακού μίλησε και ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς τονίζοντας ότι η νίκη ήταν πολύ πιο δύσκολη από αυτό που δείχνει το τελικό σκορ.

Κώστας Γενηδουνιάς: " Η πρεμιέρα είναι πάντα δύσκολη. Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε. Η Μπρέσια είναι μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκριση μέχρι τέλους. Ήμασταν κοντά στο σκορ, αλλά είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα. Μέχρι το τρίτο οκτάλεπτο ήμασταν μαζί, αλλά μετά φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας και το ότι είχαμε περισσότερες αντοχές. Τελειώσαμε τις φάσεις στον παραπάνω που έπρεπε που δεν τελειώσαν αυτοί και φτάσαμε σε αυτήν την νίκη. Το σκορ δείχνει μια εύκολη νίκη, αλλά δεν ήταν μια εύκολη νίκη για εμάς".

Για τις φιλοδοξίες του Ολυμπιακού: "Να φτάσουμε ξανά στον τελικό και να διεκδικήσουμε αυτό που χάσαμε πέρσι. Βέβαια μέχρι αυτό το σημείο έχουμε ακόμα πάρα πολύ δρόμο να διανύσουμε. Στο επόμενο παιχνίδι καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ δυνατή που είναι και η διοργανώτρια του φετινού Final-6. Έχουμε άλλες δέκα ημέρες να προετοιμαστούμε όπως πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ