ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Παίξαμε τόσο, όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε"

CHAMPIONS LEAGUE POLO / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
CHAMPIONS LEAGUE POLO / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΣΠΑΝΤΑΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 12-8 της Νις στη Γαλλία και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τη Σόλνοκ (5/4), σε ένα ματς που κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου. Τι είπαν οι Θοδωρής Βλάχος και Γιάννης Φουντούλης μετά το φινάλε του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός δίχως να συναντήσει μεγάλη δυσκολία επιβλήθηκε με 12-8 επί της Νις στη Γαλλία και την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί στο Παπαστράτειο τη Σόλνοκ (5/4), σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει την πρώτη θέση του ομίλου.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Θοδωρής Βλάχος, σχολίασε: "Πετύχαμε μια ακόμα νίκη εκτός έδρας. Παίξαμε τόσο, όσο χρειάστηκε για να κερδίσουμε. Σίγουρα δεν ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια αλλά σημασία έχει η νίκη, οι τρεις βαθμοί και ότι βρισκόμαστε ήδη στο Final Six και διεκδικούμε στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας εναντίον στη Σόλνοκ την πρωτιά.

Είμαι σίγουρος ότι οι αθλητές μου θα ανταποκριθούν καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι και όλοι όσοι θα είναι μέσα στο κολυμβητήριο και αν είμαστε καλοί και αξίζουμε να καταφέρουμε να πάμε στο Final Six πάλι σαν πρώτοι!".

Ο Γιάννης Φουντούλης, είπε με τη σειρά του: "Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς η σημερινή. Την χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε στο στόχο μας που είναι η διεκδίκηση της 1ης θέσης. Νομίζω ότι σεβαστήκαμε τον αντίπαλο, κατά διαστήματα ήμασταν αρκετά καλοί στο παιχνίδι και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τη Ζόλνοκ όπου θέλουμε τη νίκη ώστε να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ