ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"

Βλάχος: "Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών αντιμετωπίζει την Ολλανδία στη Χάγη και ο Θοδωρής Βλάχος τόνισε ότι στόχος είναι να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για πρόκριση στην τελική φάση του World League.

Στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών για την 5η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του World League, απέναντι στην Ολλανδία (αύριο, 14/3, 21:00 ώρα Ελλάδας) στη Χάγη αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε πως η Εθνική θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για πρόκρισή της στην τελική φάση, επιδιώκοντας δύο νίκες απέναντι σε Ολλανδία και Γαλλία, ώστε να εκμεταλλευθεί κάποιο "στραβοπάτημα" της Κροατίας που βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου.

"Θα πρέπει εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την πρόκριση στην τελική φάση του World League, ώστε να εκμεταλλευτούμε κάποιο στραβοπάτημα της Κροατίας, όσο δύσκολο κι αν είναι να γίνει κάτι τέτοιο. Έτσι κι αλλιώς θέλουμε να κερδίσουμε τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, καθώς πρέπει να έχουμε από κάτω ομάδες όπως η Ολλανδία και η Γαλλία.

Στην Ολλανδία δε θα είναι εύκολο το έργο μας, αφού αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα, της οποίας όμως υπερέχουμε. Στο πρώτο παιχνίδι, στον Πειραιά, δυσκολευτήκαμε αρκετά. Πιστεύω πως θα είμαστε πιο προσεκτικοί και θα ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης" τόνισε ο κόουτς της Εθνικής.

Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκονται οι: Στέφανος Γαλανόπουλος, Κυριάκος Ποντικέας, Στέλιος Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Κώστας Μουρίκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γεννηδουνιάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κώστας Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ), Άγγελος Βλαχόπουλος (ΠΟΖΙΛΙΠΟ ΝΑΠΟΛΙ), Αλέξανδρος Γούνας (ΣΑΒΟΝΑ).

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Ολλανδία - Ελλάδα

Κροατία - Γαλλία

Βαθμολογία στον Β’ Όμιλο Ευρώπης

1. Κροατία 51-32 9

……………………………………………

-. ΕΛΛΑΔΑ 41-34 9

3. Ολλανδία 33-43 6

4. Γαλλία 32-48 0

Επόμενη αγωνιστική (11/4):

Κροατία – Ολλανδία

Γαλλία – ΕΛΛΑΔΑ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ