ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Κρατάμε την πρωτιά, θέλουμε να πάμε στην τελική φάση"

Βλάχος: "Κρατάμε την πρωτιά, θέλουμε να πάμε στην τελική φάση"

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος και ο διεθνής περιφερειακός, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησαν στο σάιτ της ΚΟΕ μετά τη νέα νίκη της Εθνικής στα προκριματικά του World League, αυτή τη φορά στο Βουκουρέστι επί της Ρουμανία (9-6).

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος και ο διεθνής περιφερειακός, Αλέξανδρος Γούνας, μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ μετά τη νέα νίκη της Εθνικής μας στα προκριματικά του World League, αυτή τη φορά στο Βουκουρέστι επί της Ρουμανία ( 9-6).

Τόνισαν τη σημασία της, καθώς αυξάνει τις πιθανότητες για πρωτιά στον Όμιλο και πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης, κάτι που είναι ένας από τους στόχους στην πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μέσα στο 2016 (και φαίνεται ότι θα παιχτεί στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστική στην Ουγγαρία).

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θοδωρής Βλάχος: "Χωρίς να κάνουμε πολύ μεγάλο παιχνίδι, αλλά με ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά μας, κάναμε αυτό που έπρεπε, δηλαδή μια ακόμη νίκη που μας κρατάει στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και δικαιούμαστε να φιλοδοξούμε για πρόκριση".

Αλέξανδρος Γούνας: "Θέλαμε πολύ και αυτή τη νίκη, διότι μας εδραιώνει στην πρώτη θέση του ομίλου, και τα καταφέραμε. Νομίζω ότι το επόμενο ματς στη Γεωργία είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και θα το κερδίσουμε, κι έτσι όλα θα κριθούν για την πρόκριση στο παιχνίδι με την Ουγγαρία την τελευταία αγωνιστική στη Βουδαπέστη. Φυσικά και αποτελεί στόχο η πρόκριση στα τελικά (Φάιναλ-8), παρότι ο μεγάλος στόχος φέτος είναι οι Ολυμπιακοί. Το θέλουμε πάρα πολύ γιατί έχουμε πολλά χρόνια να πάμε σε τελική φάση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ