ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Κάναμε την επανάσταση μας"

Βλάχος: "Κάναμε την επανάσταση μας"
INTIME SPORTS

"Το μάτι μας γυάλιζε", είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μετά τη νίκη επί της ουγγρικής Έγκερ για το Champions League. Τι δήλωσε στο "Sport24 Radio 103,3".

Με ιδιαίτερα ενθουσιώδη τρόπο πανηγύρισαν ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του Ολυμπιακού τη νίκη επί της Έγκερ που κράτησε τους "ερυθρόλευκους" στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final-6 του Champions League.

Ο Βλάχος στάθηκε στην καλή άμυνα που κράτησε την ομάδα του, όταν έκανε δέκα λεπτά να σκοράρει. " Είναι μια πραγματικά ουσιαστική νίκη για μας και μάλιστα με διαφορά δύο τερμάτων, που μας δίνει πλεονέκτημα σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας με την Έγκερ. Ήμασταν εξαιρετικοί στο αμυντικό κομμάτι, είχαμε καιρό να παίξουμε τόσο καλά στην άμυνα. Γυάλιζε το μάτι μας και για να πάρω ένα παράδειγμα από την σημερινή ημέρα, κάναμε την επανάστασή μας! Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα τρία παιχνίδια που απομένουν", είπε στην κάμερα της NOVA.

O Mανώλης Μυλωνάκης πρόσθεσε: " Κάναμε το πρώτο μας πολύ καλό παιχνίδι φέτος. Θέλαμε τη νίκη και τη διαφορά των δύο γκολ, για να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους όσες πιθανότητες έχουμε για πρόκριση στο ‘φάιναλ 6’. Είναι πολύ καλό στοιχείο για την αμυντική μας λειτουργία το γεγονός ότι κρατήσαμε την Έγκερ στα έξι γκολ. Στα τελευταία λεπτά είχαμε ευκαιρίες να ξεφύγουμε στο σκορ, αλλά δεν κάναμε καλές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Τελικά όλα κρίθηκαν στην τελευταία φάση, που είχαμε ψυχραιμία και πετύχαμε το 8-6".

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, φιλοξενήθηκε και στον "Sport24 Radio 103,3" όπου μίλησε για:

Τη νίκη επί της Έγκερ: " Ήταν μία επαγγελματική επικράτηση, σε ένα παιχνίδι που παίξαμε καλή άμυνα και κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Ήταν μία πολύ σπουδαία νίκη, με καλή εμφάνιση, γεμάτη πάθος, ενέργεια και τακτική και όλοι θέλουμε αυτό το αποτέλεσμα και να γίνει η αρχή της αντεπίθεσης για εμάς".

Τις πιθανότητες πρόκρισης: " Αν παίζαμε όπως παίξαμε και με την Έγκερ και στα προηγούμενα ματς, τώρα δε θα ήμασταν σε αυτή τη θέση. Θέλουμε η εμφάνισή μας να γίνει εφαλτήριο για μία ανάλογη συνέχεια, καθώς μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και παραμένουμε με την πλάτη στον τοίχο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ