ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Η στεναχώρια είναι διπλή όταν χάνεις έτσι"

FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports)
FINAL-6 / ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÃÊ ÍÔÏÕÌÐÑÏÂÍÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - JUG DUBROVNIK (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την ήττα από τη Γιουγκ στο Final 6 του Champions League που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την ήττα από τη Γιουγκ στο Final 6 του Champions League που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πως εξελίχθηκε ο αγώνας:« Δυστυχώς είχαμε άλλες προσδοκίες και διαφορετικά τις υποστηρίξαμε. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, σαν Ολυμπιακός όπως το έχουμε κάνει πολλές φορές. Το ξεκίνημα ξάφνιασε και εμάς τους ίδιους και το πληρώσαμε άσχετα αν κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα φτάσαμε στην ισοπαλία».

Για το άσχημο ξεκίνημα των Πειραιωτών:« Τόσα σημαντικά παιχνίδια κρίνονται σε ένα τόσο κακό ξεκίνημα. Δεν έχω άλλα συμπεράσματα. Η ομάδα μας παραμένει μια από τις κορυφαίες της Ευρώπης. Είναι σημαντική η συμμετοχή, αλλά σαν Ολυμπιακός θέλουμε πάντα το κάτι παραπάνω και δεν μας αρκεί η συμμετοχή. Είμαστε ευγνώμονες που είμαστε εδώ γιατί μόνο έτσι μπορείς να διεκδικήσεις το τρόπαιο».

Για τη δύσκολη αποστολή που είχε η ομάδα:« Ξέραμε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο να κάνουμε ότι πέρσι. Φέτος έπρεπε να κερδίσουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης και αν περνούσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και στη συνέχεια επίσης μια πολύ δυνατή ομάδα. Με τα αν όμως δεν γίνεται δουλειά. Η απογοήτευση είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά και όχι ότι δεν κερδίσαμε. Η στεναχώρια και η απογοήτευση είναι διπλή όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο. Αδειάσαμε όταν μετά την ισοφάριση δεχτήκαμε γρήγορα κάποια γκολ και η Γιουγκ ξέφυγε».

Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος:« Το έχουμε ξαναπεί ότι είναι πρόβλημα. Η δυναμική του ελληνικού πρωταθλήματος αποτρέπει κάποιους καλούς ξένους να έρθουν στο δικό μας πρωτάθλημα και να ενισχύσουν τον Ολυμπιακό».

Για την Εθνική ομάδα:« Τώρα ξεκινάει η δουλειά με την Εθνική. Και εκεί τα πράγματα δεν είναι στρωμένα με ροδοπέταλα, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των δηλώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ