ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Φερθήκαμε παιδιάστικα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την κακή μέρα της ομάδας του παραδέχθηκε ο Θοδωρής Βλάχος στον τελικό με τη Βουλιαγμένη, εξέφρασε παράπονα για κάποια σφυρίγματα και συνέστησε ξεκούραση ενόψει Final-6. Στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις του Χριστόδουλου Κολόμβου, που συνεχάρη τους αντιπάλους του για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου μετά την ολοκλήρωση του τελικού και την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΝΟΒ:

"Πιστεύω πως όσες φορές βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ φερθήκαμε παιδιάστικα και δεχθήκαμε αστεία γκολ. Κρατήσαμε τη Βουλιαγμένη μέσα στο παιχνίδι. Βέβαια η Βουλιαγμένη έμεινε μέσα στον αγώνα και από τις πολλές αποβολές, ενώ δεχθήκαμε και γκολ που δε συνηθίζουμε να τρώμε. Όλο αυτό έφερε πίεση στην ομάδα μας και τελικά χάσαμε ένα κύπελλο".

Για το πως θα επηρεάσει την ομάδα του η απώλεια του κυπέλλου ενόψειFinal-6: "Δεν μπορώ να ξέρω αν θα επηρεάσει την ομάδα. Σίγουρα σήμερα ήμασταν κακοί. Πρέπει να ξεκουραστούμε, καθώς πάμε σε μια άλλη διοργάνωση. Το αποτέλεσμα θα δείξει".

Για το ότι επέλεξε να μη βάλει τον Μπούσλιε:

"Νομίζω ότι σήμερα με τους διαιτητές αυτούς και ο Μπούσλιε θα ήταν με τρεις ποινές έξω. Δεν είναι μομφή, αλλά νομίζω πως σήμερα έδιναν πολύ εύκολα ποινές".

ΚΟΛΟΜΒΟΣ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ"

"Κάναμε ένα πάρα πολύ κακό παιχνίδι. Ήταν σαν να μην είχαμε μπει για τελικό, δηλαδή σαν να περιμέναμε να είχαμε και άλλο χρόνο και επειδή είμαστε καλύτερη ομάδα κάποια στιγμή θα το πάρουμε και θα κερδηθεί από μόνο του. Έπρεπε να το κερδίσουμε εμείς και δεν το κάναμε.

Όποια φορά προηγηθήκαμε με δύο γκολ (2-0 και 5-3) πάντα χαλαρώναμε και δεχόμασταν κατευθείαν γκολ. Είχαμε γκρίνια και ασχοληθήκαμε με τους διαιτητές. Η διαιτησία ήταν κάπως περίεργη σήμερα, δεν μιλάω ποτέ για αυτήν. Εμείς χάσαμε το μυαλό μας και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Συγχαρητήρια στην Βουλιαγμένη, η οποία ήταν πολύ καλή σήμερα και δικαίως πήρε τον τίτλο".

Για το αν επηρέασε η απουσία του Φουντούλη τόνισε :

"Είναι ένας παίκτης πολύτιμος, εμείς είμαστε καλύτεροι και με μείον έναν και δύο και τρεις παίκτες αλλά ποτέ δεν είμαστε καλύτεροι αν δεν παίξουμε καλύτερα. Σήμερα ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ