ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Ευγνώμων κ ευλογημένος"

Βλάχος: "Ευγνώμων κ ευλογημένος"

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών και τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, μίλησε στον Κώστα Ταγκαλάκη και στην εκπομπή "Πολλά κιλά μπάλα" με τους Σταύρο Καραϊνδρο και Ευάγγελο Μίχο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών και τον αντίπαλο των "ερυθρόλευκων" στους τελικούς, τον Παναθηναϊκό.

Για το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα από τρία διαφορετικά πόστα: "Νιώθω ευγνώμων κ ευλογημένος. Είμαι από το 1988 μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είμαι συγκινημένος που από τότε ξεκίνησε μια αυτοκρατορία, η οποία και συνεχίζεται. Είμαι συγκινημένος που έχω πανηγυρίσει πρωταθλήματα από τρία διαφορετικά πόστα, ως παίκτης, ως βοηθός προπονητή και προπονητής".

Για την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό: "Κάνουμε σκληρές προπονήσεις και καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν μπορώ να πω ότι έχουμε τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα. Προσπαθούμε όμως πολύ για να κυριαρχούμε στην Ελλάδα και να διεκδικούμε με αξιώσεις διάκριση στην Ευρώπη. Όλα έχουν να κάνουν με την προσπάθεια της διοίκησης, της ομάδας και φυσικά την στήριξη του κόσμου, που μας ωθεί σε ακόμη ένα πρωτάθλημα, ακόμη ένα κύπελλο, ακόμη μια διάκριση".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικούς. Δεν ανησυχήσαμε. Ξέραμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Κάποιες φορές όμως η πολλή η σιγουριά δεν βοηθάει στην συγκέντρωση κ ίσως αυτό βγήκε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Καταφέραμε όμως να τα ελέγξουμε και να πάρουμε τις νίκες"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ