ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"

Βλάχος: "Είμαστε καλύτερη ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών με τη Γαλλία τονίζοντας ότι περιμένει οι παίκτες του να κλείσουν με νίκη επί των "τρικολόρ".

Το τελευταίο της παιχνίδι, δίνει αύριο (11/4) η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στα προκριματικά του φετινού World League, με την αντίστοιχη της Γαλλίας. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 20.30 (ώρα Ελλάδος) στην ολυμπιακή πισίνα του Νανσί «ALFRED NAKACHE», με διαιτητές τους Ντάριο Μπαλάζεβιτς (Σερβία) και Πέτερ Ράντιτς (Σλοβακία). Παρατηρητής, ο Ρισάρ Παπαζιάν.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, για την αναμέτρηση με την Γαλλία, υποστηρίζοντας: "Το παιχνίδι με την Γαλλία είναι το τελευταίο για την προκριματική φάση. Θεωρητικά είμαστε καλύτερη ομάδα και μπορούμε να κερδίσουμε, ολοκληρώνοντας έτσι νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας. Βέβαια οι Γάλλοι, θα αγωνιστούν στην έδρα τους και το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό στον Πειραιά. Θεωρώ όμως ότι μπορούμε να τους κερδίσουμε και στην έδρα τους. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται στο παιχνίδι της Κροατίας με την Ολλανδία, όπου φυσικά θα είναι τεράστια έκπληξη αν οι Κροάτες χάσουν βαθμούς".

Την 13άδα της Εθνικής μας αποτελούν οι: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Κώστας Γεννηδουνιάς, Μάριος Καπότσης, Στέλιος Αργυρόπουλος –Κανακάκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Γούβης, Κυριάκος Ποντικέας, Μανώλης Σολανάκης, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αγγελος Βλαχόπουλος και Αλέξανδρος Γούνας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ