ΠΟΛΟ

Βλάχος: "Δεν ανησύχησα ούτε στο 4-1"

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, αλλά και τη συμμετοχή των ερυθρόλευκων στο Final 8 του Champions League.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον Sport24Radio 103,3 και στον Γιάννη Λαμπίρη αμέσως μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων επί της Βουλιαγμένηςγια την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1΄πόλο ανδρών και τοτο final-8 του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα:" Η Βουλιαγμένη μας έβαλε σε περιπέτειες, αλλά δεν ανησύχησα ούτε στο 4-1. Είμαι πολύ σίγουρος για τους αθλητές μου. Κάναμε την ανατροπή και πήραμε άξια και δίκαια ακόμη ένα παιχνίδι και το πρωτάθλημα. Η Βουλιαγμένη ήρθε και έπαιξε σκληρά. Εμείς δεν το περιμέναμε. Όταν τα παιδιά έχουν έναν μεγάλο αγώνα σε μερικές μέρες δεν θέλουν να τραυματισμών. Εμείς θάλαμε να το ελέγξουμε. Έπρεπε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και τελικά το κάναμε. Το παιχνίδι σήμερα μάς βοήθησε να μπούμε σε καταστάσεις που μέχρι σήμερα καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν μας είχε βάλει".

Για το final-8 του Champions League: "Όλο το χρόνο είναι στο μυαλό μας αυτό. Με την κατάκτηση των 2 τίτλων στην Ελλάδα και με τις εμφανίσεις που κάναμε φέτος στην Ευρώπη είναι στο μυαλό μας αυτές οι 3 μέρες που θα αγωνιστούμε εκεί. Θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη μας κατάσταση και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και αυτό θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στις συνθήκες που θα επικρατήσουν εκεί".

Ακούστε και το σχετικό ηχητικό απόσπασμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ