ΠΟΛΟ

Βλαχόπουλος: "Σοβαροί και συγκεντρωμένοι"

Βλαχόπουλος: "Σοβαροί και συγκεντρωμένοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον Sport 24 Radio 103,3 και τον Γιάννη Λαμπίρη μίλησε ο Άγγελος Βλαχόπουλος για τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό και τη συνέχεια του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο περιφερειακός του Ολυμπιακού Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε στον Sport 24 Radio και στον Γιάννη Λαμπίρη μετά την νίκη των ερυθρόλευκων με 14-2 επί του Παναθηναϊκού και την πρόκρισή τους στον τελικό του Κυπέλλου πόλο των ανδρών.

Αναλυτικά ο Άγγελος Βλαχόπουλος τόνισε αρχικά για τον αγώνα: “Δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα, κυρίως στην άμυνα και αυτό φαίνεται από τα μόλις δύο γκολ που δεχθήκαμε από έναν αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός. Βλέπουμε σοβαρά τον θεσμό του Κυπέλλου. Δεν ξεκινήσαμε καλά στην επίθεση, αλλά το διορθώσαμε γρήγορα και πετύχαμε 14 γκολ”.

Για την Βουλιαγμένη και τον Εθνικό: “Και η Βουλιαγμένη και ο Εθνικός είναι πολύ καλές ομάδες. Όποια από τις δύο κι αν προκριθεί στον τελικό, είναι ικανή να κατακτήσει το Κύπελλο, αν δεν είμαστε όσο σοβαροί και συγκεντρωμένοι πρέπει”.

Για το Final 6 του Champions League: “Τα παιχνίδια εδώ αποτελούν για εμάς προετοιμασία για το Final 6 της Βουδαπέστης. Είναι από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε για να δουλέψουμε πάνω σε συγκεκριμένα κομμάτια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο προπονητής πήρε κάποια τάιμ αουτ. Τώρα προέχει για εμάς αυτή διοργάνωση. Μετά θα επικεντρωθούμε εξ ολοκλήρου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια”.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Photo credits: Action images
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ