ΠΟΛΟ

Βλαχόπουλος: "Να σιγουρέψουμε την πρωτιά"

Βλαχόπουλος: "Να σιγουρέψουμε την πρωτιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος μίλησε στον Άκη Δημακό και στον Sport24 Radio 103,3 για τη νίκη με τον ΠΑΟΚ και την αναμέτρηση με τη Ριέκα για το Champions League.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων. Ένας από αυτούς ήταν και ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ο πολίστας του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 18-3, αλλά και τον προσεχή αγώνα με την Ριέκα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

"Πραγματοποιήσαμε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση σε άμυνα και επίθεση. Δώσαμε ρυθμό στο παιχνίδι. Αυτό θα κρατήσουμε ενόψει του δύσκολου παιχνιδιού με την Ριέκα για το Τσάμπιονς Λιγκ το ερχόμενο Σάββατο. Γι΄ αυτό το παιχνίδι προετοιμαζόμαστε. Έχουμε τρία παιχνίδια, αλλά χρειαζόμαστε μια εκτός έδρας νίκη για να σιγουρέψουμε την πρωτιά στον όμιλο. Αυτός είναι ο κύριος στόχος μας, γι΄αυτό προετοιμαζόμαστε και τα παιχνίδια όπως το σημερινό τα βλέπουμε σαν μια καλή προετοιμασία ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων" ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ