ΠΟΛΟ

Βλαχόπουλος: "Κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες"

Βλαχόπουλος: "Κάνουμε περήφανους όλους τους Έλληνες"

Για το παρόν και το μέλλον της εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών μίλησε ο Άγγελος Βλαχόπουλος μετά το θρίαμβο της Ελλάδας.

" Υπάρχει και συνέχεια", ξεκαθάρισε ο Άγγελος Βλαχόπουλος στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Καζάν.

Ο κορυφαίος παίκτης της Ελλάδας στο μικρό τελικό πρόσθεσε " κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες και αυτό μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την τεράστια αυτή επιτυχία. Ανταμείφθηκαν οι κόποι μας. Και να ξέρετε ότι κάναμε την αρχή, διότι λογικά ακολουθούν κι άλλες διακρίσεις. Υπάρχει και συνέχεια. Είμαστε αήττητοι κόντρα σε όλες τις μεγάλες δυνάμεις που αντιμετωπίσαμε (χάσαμε μόνο από την Κροατία στα πέναλτι στον ημιτελικό). Αλλά παίζουμε και ωραίο πόλο.

Επιτέλους, κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες και αυτό μας χαροποιεί ακόμα περισσότερο"Δώσαμε δείγματα μεγάλης ομάδας. Είμαστε δεμένοι σαν μια γροθιά και οι 13 και ο καθένας παίζει για τον άλλον και δίνει για τον συμπαίκτη του τα πάντα. Μείναμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή, πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και αυτό μας έφερε τόσο ψηλά".

Δίπλα του, ο Αλέξανδρος Γούνας αρκέστηκε να πει " είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου. Είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτή την ομάδα και νιώθουμε όλοι μαζί δικαιωμένοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ