ΠΟΛΟ

Βήμα πρόκρισης από τον Ολυμπιακό

Βήμα πρόκρισης από τον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με όπλο του την άμυνα ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο κατάμεστο "Π. Καπαγέρωφ" με 7-4 επί της Πριμόριε και ξαναμπήκε δυναμικά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση του στο Final 6 έκανε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι όχι μόνο επιβλήθηκε με 7-4 επί της εξαιρετικής Πριμόριε, αλλά η διαφορά των τριών τερμάτων μπορεί να φανεί καθοριστική ενόψει της συνέχειας.

Το κλειδί της αναμέτρησης ήταν το πρώτο οκτάλεπτο. Εκεί οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν άριστα τόσο στην επίθεση, όσο κυρίως στην άμυνα. Με τον Βλαχόπουλο να πετυχαίνει δύο γκολ σε αυτό το διάστημα στην επίθεση και τους Ντόσκα και Φουντούλη να σημειώνουν τα άλλα δύο οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 4-0.

Η Πριμόριε μετά το αρχικό ξάφνιασμα κατάφεραν να βελτιωθούν στην άμυνα και να περιορίσουν τους αντιπάλους τους με τον Βίτσαν να είναι σε εξαιρετική μέρα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και έτσι με εξαίρεση το δεύτερο οκτάλεπτο όπου το επί μέρους 2-1 ήταν υπέρ της Πριμόριε οι ερυθρόλευκοι δεν ένιωσαν κάποια απειλή.

Για να είμαστε πιο σωστή όταν ένιωθαν εκεί ήταν ο Πάβιτς. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε το καλύτερο του παιχνίδι στην Ελλάδα και βοήθησε τα μέγιστα στο να κρατήσει η ομάδα του αυτή τη διαφορά.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός - Πριμόριε 7-4

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 2-2, 0-0

Ολυμπιακός: Βλαχόπουλος 2, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1, Μάλιαρακ 2, Γενηδουνιάς 1

Πριμόριε: Ράντου 1, Μουλούμπασιτς 1, Ετσενίκε 1, Σέτκα 1

Δούλεψε για τον Ολυμπιακό η Έγκερ

Στα άλλα ματς του ομίλου ξεχώρισε η νίκη της Έγκερ επί της Μπαρτσελονέτα. Οι Ούγγροι επιβλήθηκαν με 6-5 επί των Ισπανών και έκαναν την πρώτη τους νίκη στο Champions League. Φυσικά, αυτό το αποτέλεσμα ευνοεί τον Ολυμπιακό αφού την άλλη αγωνιστική το ματς του στην Ισπανία έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Με νίκη επί της Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός κάνει την ανατροπή στον όμιλο μέσα σε δύο αγωνιστικές.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Γιαντράν και η Σπαντάου ακόμα και στο μεταξύ τους ματς δεν κατάφεραν να κερδίσουν με το τελικό 9-9 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Η 3η α γωνιστική (28/11)

Ολυμπιακός - Πριμόριε Ριέκα 7-4

Έγκερ - Μπαρτσελονέτα 6-5

Γιαντράν - Σπαντάου 9-9

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Θ. ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜ. ΑΓ. ΤΕΡΜ.

1. Μπαρτσελονέτα 6 3 29-23

2. Πριμόριε 6 3 23-23

3. Ολυμπιακός 5 3 26-23

4. Έγκερ 4 3 21-21

5. Σπαντάου 2 3 27-29

6. Γιαντράν 1 3 28-35

Η επόμενη αγωνιστική

Σπαντάου - Πριμόριε Ριέκα (12/12)

Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός (15/12)

Γιαντράν - Έγκερ (16/12)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ