ΠΟΛΟ

Βενετόπουλος: "Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο"

Βενετόπουλος: "Βαδίζουμε στο σωστό δρόμο"

Ικανοποιημένοι από την εικόνα που παρουσίασαν οι Εθνικές ομάδες πόλο των Παίδων και των Κορασίδων εμφανίστηκαν οι Νίκος Βενετόπουλος και Τάσος Παπαναστασίου.

Οι εθνικές ομάδες των παίδων και των κορασίδων επέστρεψαν από το Βελιγράδι και τους Βαλκανικούς Αγώνες με μια πρώτη (Κορασίδες) και μια δεύτερη θέση (Παίδες). Οι ομοσπονδιακοί προπονητές των δύο κατηγοριών μίλησαν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τις εντυπώσεις τους από το πρωτάθλημα.

Ο Νίκος Βενετόπουλος μιλώντας για την πορεία των Παίδων είπε: "Ήταν πάρα πολύ σημαντικοί αγώνες για τα παιδιά. Παίξαμε πάρα πολύ καλό πόλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα. Η πρώτη θέση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εμείς φτάσαμε πολύ κοντά, όμως η διαδικασία των πέναλτι είναι λίγο ψυχοφθόρα και δεν την γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα παιδιά.

Από εκεί και πέρα νομίζω έχει και συνέχεια αυτή η ομάδα. Έχουμε του χρόνου το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο οποίο στοχεύουμε σε ένα μετάλλιο. Αυτός ακριβώς είναι πάντα ο στόχος των μικρών Εθνικών ομάδων, η διάκριση στις μεγάλες διοργανώσεις. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δείξει ότι βαδίζουμε στο σωστό δρόμο, γι αυτό έρχονται διακρίσεις από τις μικρές Εθνικές ομάδες. Το θέμα είναι και η Πολιτεία να βοηθήσει την Ομοσπονδία να ανταπεξέλθει στις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που έχουμε περιέλθει".

Από την πλευρά του ο Τάσος Παπαναστασίου (Ομοσπονδιακός Κορασίδων) δήλωσε: "Ήταν μια διοργάνωση πολύ σημαντική για την κατηγορία αυτή, τα 2000 για τις κορασίδες. Διότι του χρόνου έχουμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σ' αυτήν την κατηγορία. Οπότε, για μας, οι Βαλκανικοί Αγώνες του Βελιγραδίου ήταν σημαντικοί όχι για την πρώτη θέση που καταλάβαμε, αλλά επειδή βγάλαμε πολλά συμπεράσματα για την ομάδα που έχουμε. Είδαμε πάρα πολλά πράγματα. Γενικά είμαι ευχαριστημένος και για την προετοιμασία που είχαμε και ήταν μόνο δύο μέρες. Ο βασικός στόχος αυτής της ομάδας είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του χρόνου τον Αύγουστο, ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη και να διεκδικήσει μετάλλιο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ