ΠΟΛΟ

Βενετόπουλος: "Θέληση για διάκριση"

Βενετόπουλος: "Θέληση για διάκριση"

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Βενετόπουλος, μίλησε για το καμπ προετοιμασίας για νεαρούς αθλητές και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη δουλειά που γίνεται.

Ολοκληρώθηκε το καμπ προετοιμασίας υδατοσφαίρισης, για αθλητές γεννημένους μετά το 2000 που διεξήχθη στο Βόλο το τριήμερο 5-7 Φεβρουαρίου. Σε αυτό συμμετείχαν αθλητές από τη θεσσαλική πόλη και τις γύρω περιοχές που δεν έχουν τόσο συχνά την ευκαιρία αγώνων.

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος έμεινε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Νίκος Βενετόπουλος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, στις οποίες αναφέρθηκε στο υψηλό κίνητρο των παιδιών και την πολύ καλή δουλειά των προπονητών.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Έγινε ένα πολύ πετυχημένο καμπ 36 αθλητών, που είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τέτοιες στιγμές είναι πολύ σημαντικές γι' αυτά τα παιδιά, καθώς οι υδατοσφαιριστές της επαρχίας έχουν μικρότερη αγωνιστική εμπειρία, λόγω του ότι η διεξαγωγή φιλικών είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με την Αθήνα. Είδα πάντως πως είχαν πολύ υψηλό κίνητρο και θέληση για διάκριση, πράγμα που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Αυτό βέβαια είναι κάτι που πιστώνεται και στους προπονητές των επαρχιακών ομάδων, με τους οποίους έχω μια πολύ καλή συνεργασία».

Αναφερόμενος σε επόμενα καμπ προετοιμασίας, δήλωσε πως αναζητούνται ημερομηνίες και κολυμβητήρια και ότι η διεξαγωγή τους πρέπει να θεωρείται δεδομένη. «Είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν κι άλλα καμπ προετοιμασίας. Απλά θέλουμε να βρούμε εμβόλιμα από αγωνιστικής πλευράς Σαββατοκύριακα, καθώς και διαθέσιμα κολυμβητήρια. Μάλιστα ένα είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Αθήνα στα τέλη του μήνα που διανύουμε. Θέλουμε οπωσδήποτε να διοργανώσουμε κι ένα καμπ στην Κρήτη. Θα γίνει κάτι τέτοιο, αλλά ακόμη δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες. Είναι δεδομένο επίσης πως θα ακολουθήσουν κι άλλες προετοιμασίες με επίκεντρο την Αθήνα, καθώς εδώ βρίσκονται οι περισσότεροι αθλητές και σύλλογοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ