ΠΟΛΟ

Βατή κλήρωση για τον Ολυμπιακό, στα δύσκολα η Βουλιαγμένη

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΟΣΦΠ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας στο πόλο των γυναικών με τον Ολυμπιακό να έχει σαφέστατα πιο εύκολο έργο από τη Βουλιαγμένη.

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα των δυο ελληνικών ομάδων που συμμετείχαν στην κλήρωση για τον 2ο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας στο πόλο των γυναικών. Από τη μία στον Ολυμπιακό μπορούν να χαμογελούν, ενώ η Βουλιαγμένη έχει σαφέστατα πιο δύσκολο έργο.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Πάντοβα, την Μεσίνα (Ιταλία) και την Ουραλότσκα (Ρωσία) και μάλιστα θα φιλοξενήσει τον όμιλο στον Πειραιά.

Καμία από τις τρεις ομάδες δεν τρομάζει τις ερυθρόλευκες και εάν είναι σοβαρές θα περάσουν εύκολα και μάλιστα ως πρώτες. Η πιο δυνατή ομάδα είναι η Ουραλότσκα, ενώ επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηριστεί και η Πάντοβα. Αντίθετα, η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου είναι η Μεσίνα.

Η Βουλιαγμένη είναι στον ίδιο όμιλο με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Κίνεφ Κίρισι, την Ούιπεστ και την Βαζούτας. Οι δυο πρώτες ομάδες είναι και τα φαβορί για την πρόκριση στον όμιλο που θα φιλοξενηθεί στην Ουγγαρία.

Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι

Βατή κλήρωση για τον Ολυμπιακό, στα δύσκολα η Βουλιαγμένη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ