ΠΟΛΟ

Βαριά ήττα για την Ελλάδα, έχασε 12-6 από τη Ρωσία

Βαριά ήττα για την Ελλάδα, έχασε 12-6 από τη Ρωσία

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών δεν κατάφερε να παρουσιάσει το γνωστό της πρόσωπο και ηττήθηκε με 12-6 από τη Ρωσία στη Μόσχα για το World League.

Την ήττα με 12-6 από τη Ρωσία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών στον αγώνα της στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Ομίλου της προκριματικής φάσης του World League, για την ευρωπαϊκή ζώνη, στη Μόσχα.

Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδια και αυτό το πλήρωσε στη συνέχεια. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση η εθνική μας δεν παρουσίασε το πρόσωπο που αναμενόταν και έτσι βρέθηκε από νωρίς να κυνηγά στο σκορ.

Οι Ρωσίδες, έκλεισαν την πρώτη περίοδο όντας μπροστά στο σκορ με 4-0 και με παρά το γεγονός ότι η εθνική βρήκε κάποιες λύσεις στην συνέχεια πήγε στο ημίχρονο με το σκορ στο 7-2. Η εθνική μάζεψε λίγο το σκορ στο επόμενο οκτάλεπτο (το οποίο ήταν και το μοναδικό που κέρδισε στο επί μέρους σκορ), αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με τη Ρωσία να επικρατεί τελικά με 12-6.

Θυμίζουμε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ηττηθεί και στην πρεμιέρα των προκριματικών στον Πειραιά, στη διαδικασία των πέναλτι με 17-16 (κ.α. 10-10).

ΡΩΣΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 12-6

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-2, 1-2, 4-2

Οι σκόρερ για την Ελλάδα: Τσουκαλά 3, Ρουμπέση 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ