ΠΟΛΟ

Τσιλιγκίρη: "Απαράδεκτη η κίνηση του Δήμου"

Τσιλιγκίρη: "Απαράδεκτη η κίνηση του Δήμου"
INTIME SPORTS

H γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη σχολίασε την κίνηση της Βουλιαγμένης να αποχωρήσει σε δηλώσεις της στο Sport 24 Radio 103,3.

O Oλυμπιακός αντέδρασε επίσημα για την αποχώρηση της Βουλιαγμένης από τον πέμπτο τελικό των γυναικών το περασμένο Σάββατο (30/5) στο "Παπαστράτειο" με τη δήλωση της γενικής διευθύντριας Χριστίνα Τσιλιγκίρη στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport 24 Radio 103,3/

" Είδα από την τηλεόραση το σημείο όπου ο προπονητής της Βουλιαγμένης εξερράγη. Θεωρώ απαράδεκτη την κίνηση, προσβλητική για το άθλημα και υποτιμητική για την οργάνωση και την Ομοσπονδία. Δεν επικροτώ όσους κακόβουλους από την κερκίδα είπαν κάποια πράγματα, όμως δεν περίμενα κάτι τέτοιο από την Βουλιαγμένη. Το πρωτάθλημα έπρεπε να λήξει με τις δύο ομάδες στην πισίνα. Έγιναν πολλές συστάσεις από την πλευρά μας, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια να έρθει ο κόσμος και να δημιουργήσει οτιδήποτε", είπε η κ.Τσιλιγκίρη.

Η γενική διευθύντρια των "ερυθρολεύκων μίλησε επίσης:

Για την γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού: " Για τις γυναίκες η εξέλιξη της σεζόν ήταν η απόλυτη δικαίωση. Η Βουλιαγμένη δεν έχει σχέση με την Βουλιαγμένη του παρελθόντος, έχει αποδυναμωθεί, όμως κατάφερε να χτυπήσει δυο παιχνίδια αν και υπήρχε εύνοια από την διαιτησία για την Βουλιαγμένη, γιατί θεωρώ ότι η σειρά θα μπορούσε να τελειώσει στον 3ο τελικό".

Τι προβλήματα υπήρχαν κατά την διάρκεια της σεζόν στην γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού: "Πάντα υπάρχουν προβλήματα. Η ομάδα όμως, ήταν σταθερή και είχε ανοδική πορεία. Στα δύο τελευταία παιχνίδια με την Βουλιαγμένη υπήρξε κούραση αλλά αυτό συμβαίνει. Κατά τα άλλα δεν είχαμε κάτι σοβαρό.

Για την νέα σεζόν θα τεθούν άλλοι στόχοι. Πρώτα απο όλα το Σούπερ Καπ που είναι νωρίς στην σεζόν, ενώ πλέον μπορούμε να λέμε ότι ένας από τους στόχους θα είναι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος".

Η Βουλιαγμένη δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα. Αναμένει την κλήση της από τον αθλητικό δικαστή. Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ